torsdag 24. januar 2019

Lett mc lappen pris 2018

Teoriprøver tilpasset mobil. Test gratis på våre nettsider! Søk gratis i Norges største kurs- oversikt. Finn et kurs nær deg!


Før man kan øvelseskjøre ved trafikkskole, MÅ det ha vært gjennomført MC -kurs (3t.) kr 1. Denne klassen gjelder føring av lett motorsykkel (slagvolum høyst 1ccm og effekt på høyst kW) med eller uten sidevogn.

Fremgangsmåte for å ta MC - lappen (Klasse A1): 1. For å starte opplæringen på MC , må trafikalt grunnkurs være gjennomført, eller du må ha førerkort i en annen klasse. Det er enkelte deler av MC - lappen som er obligatorisk, mens andre deler er valgfritt. Kostnadene er derfor veldig avhengig av dine forkunnskaper, og hvor grundig du ønsker opplæringen skal være. Du må regne med at timeprisen på opplæring ligger på rundt 1. Skal du ta lappen på lett. Jeg bare lurer på hvor mye sånn ca det koster for ett førerkort?


Vil du ta motorsykkellappen? Før du kan starte kjøreopplæring, må du ha gjennomført trafikalt grunnkurs (hvis du er under år) eller ha førerrett til klasse B (personbil) eller M1(moped).

Da kan du melde deg på obligatorisk MC -kurs. Kurset går over èn kveld og varer i tre timer. Aldersgrenser for MC - lappen.


Det er forskjellige minstekrav til alder for de forskjellige førerkortene, fra år for moped og lett MC til år for tung sykkel. Når jeg var på den første teoritimen hvor også de som skulle ta Lett lappen var med så skjønner jeg godt at noen bruker 40. Der var mobiltelefoner og fnising langt viktigere enn å følge med i timen.


Hvis man faktisk ikke engang prøver å følge me så skal jeg være enig i at 40. Vespa 125cc kommer med års garanti og alle modeller har nå ABS bremser. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. For meg var det ekstra hyggelig å høre at han tenker å ta lappen på lett MC neste vår.


Det er selvsagt atferd onkel meg liker, og om han virkelig gjør det, skal jeg med glede grave litt ekstra i lommeboken for å hjelpe ham til å få både lapp, lett MC og vettugt kjøreutstyr. Kjørpent AS: Trafikkskolen tilbyr førerkort for bil, mc , tilhenger og moped. Lærere i Bergen, Åsane, Sotra, Askøy, Loddefjor Fana. Les mer om priser her. Dersom du har hatt førerkort i mindre enn år, og har fylt år, kan du også utvide til A men da må du ha en praktisk førerprøve i tillegg.


Her finner du våre priser på opplæring i bruk av tung MC klasse A hos Din Kjøreskole i Drammen. Hvor mye koster det å ta lappen ? Alt om førerkortet har regnet seg fram til at nordmenn i snitt bruker 30.

Afor å kvalifisere seg for klasse A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg