fredag 18. januar 2019

Bukser til barnehagen

Vi har bukser til flere typer anledninger. Velg blant flere ulike merker! Bli kjent med våre bukser. Se våre store guide her!


Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands!

Budalen bukse til barn er en god og varm bukse som passer perfekt til kjølige høst og vinterdager. Oppas vattert selebukse er en varm og funksjonell bukse til bruk i barnehage og i aktivitet. Selebuksen egner seg også godt til lek i snø og ski- og brettkjøring, og har praktiske detaljer som striper med refleks og glidelåsåpning i siden for enklere av- og påkledning. På denne siden finner du bukser til barn i et hav av forskjellige styles. Du finner således raskt det du mangler, uansett om det er stilige leggings, bukser til baby med et søtt trykk, bukser til fint bruk med rysjer eller praktiske bukser som er perfekte til barnehagen eller en koselig tur i. Dress, regntøy, støvler og sko bør være i barnehagen.


Ta det gjerne med hjem hvis du trenger det, men da er det viktig å huske å ta det med igjen neste dag. Mange lar det være i barnehagen i løpet av uken, for så å ta det med hjem og vaske det i helgene. Om barnet skal ha egen ryggsekk, er mye opp til foreldrene.

Etter kun noen dager kom pakken hjem i posten, frakfritt og med mulighet for retur uten ekstra kostnader. Jeg viste frem klærne til minstemann med hjerte i halsen, en puls på minst 7og en redsel for at han skulle få et utbrudd fordi det var feil klær. Barnehage - og dagmammabarn er mye ute i all slags vær , og det er derfor lurt å investere i noen gode uteklær som holder vind og kulde ute. Behovet for klær og skotøy vil selvsagt variere med årstiden.


Bruk personalet i barnehagen til å veilede deg når det gjelder innkjøp og hva barnet trenger. Barnehagestart er rett rundt hjørnet og foreldre og barn over hele landet forbereder seg nå på tilvenning eller retur til barnehagen. Da er det viktig at utstyret er i orden.


Dette vet de mye om! Her er pakkelista for alle årstider. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Alle våre ullongs og ullbukser til barn er lager av ubehandlet, økologisk ull og er helt fri for stoffer som kan være skadelige.


Både de tynne buksene og de tykkere er supre som barnehageklær og til alt friluftsliv, dette fordi de er varme og elastiske, og virker både vannavvisende og naturlig brannhemmende. Husk på lokale tilpasninger! Tilbudene gjelder to.


Reima klær til aktiv utelek. Rett klær, i både sol og ruskevær. Bukse til barn Black Friday. Reimas klær er laget for å finne den lekende balansen mellom tilpassningsevne og bevegelse.

Alle våre plagg er lette å vedlikeholde, og lette å gå me noe som gjør det superlett å kle seg for alle typer vær. Vi anbefaler at barna alltid har et ekstra skift med bukser , trøyer og annet innetøy liggende i barnehagen. Når det kommer til ytterklær klarer barna seg fint med ett sett skallklær. Bakken barnehage i Skien ønsker å utjevne sosiale forskjeller, og vil fra høsten av innføre like t-skjorter til alle barna i barnehagen.


Vi vil at barna skal bli møtt for de de er, ikke de klærne sier at de er, sier styrer Lisbeth Kristiansen. Kjøp bukser i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg