onsdag 9. januar 2019

Posten pakkesporing

Her kan du enkelt spore hvor dine pakker befinner seg. Finn svar på ofte stilte spørsmål. Vi henter og leverer for deg i løpet av 1-dager. Vi leverer til hele Norge. Velkommen til Posten.

Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Du vil få en SMS eller e- post av oss når vi har mottatt varene dine og er klare for å kjøre dem hjem til deg. Når du får denne beskjeden, må du fortelle oss når det passer for deg å ta imot varene, i et tidsrom på dag- eller kveldstid. Du må ha et sporingsnummer (sendings- eller kollinummer) for å kunne spore en sending. Du vil også motta en SMS eller e- post fra Posten med sporingslenke eller det står som en strekkode på hentemeldingen du får i postkassen.


Et sporingsnummer kan bestå av tegn, bokstaver og eller tall. Appen gir deg en oversikt over dine sendinger og gjør det enkelt å spore pakker som sendes med Posten og Bring. Appen utvikles og oppdateres kontinuerlig.

Den vil derfor kunne endres i utseende, og ny funksjonalitet legges til. All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt. Dersom du har oppgitt ditt mobilnummer eller din epostadresse til avsender, kan leverandøren din velge om vi skal varsle deg når sendingen er underveis eller klar til levering.


Pakker, post og gods fra Bring. I tillegg egne tjenester for post , flyfrakt og containere. Skal du sende en liten eller stor pakke, lett eller tung? Velg vekt og finn pris og sendemåte.


Noen sendinger kan spores. Prøv å send en pakke fra kun kr. Send en pakke i dag! De to siste tallene angir hvilket land sendingen kommer fra. Merk at ikke alle sendinger bruker denne standarden.


Land velges automatisk ut fra det inntastede nummeret. Web-henvendelser har flyttet over til ny kundeportal. Spåra brev och paket eller använd dig av PostNords andra tjänster och verktyg för att skicka och ta emot din post.

Registrer ditt mobilnummer og få detaljer om dine sendinger her. Post pakker brev pakkesporing. Sporingsnummer får du av leverandøren (vanligvis er dette nummeret oppgitt i meldingen som informerer om at pakken er postlagt). Flyfrakt sporing siden lar deg spore flyfrakt for 1flyselskap.


Posten , passer Klimanøytral servicepakke for deg. Det er kun tillatt å bruke dette sporingssystemet til å spore forsendelser som sendes via DHL av, for eller til deg. Du kan ikke bruke sporingssystemet og informasjonen på noen annen måte uten at DHL skriftlig har samtykket i dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg