torsdag 17. januar 2019

Fotograf brun

Fotograf brun

Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Ikke minst makter han å fange ansikter og kroppsspråk. Gjennom sitt arbeid og separatutstillinger har han blitt toneangivende i Norge og internasjonalt. Han har oppdrag for forfattere, politikere, idrettsutøvere og skuespillere, og universiteter og høyskoler bruker hans fotografi i stedet for tradisjonelle maleri.


Fotograf brun

Han føler at han snakkar for døve øyrer, men har enno ikkje gitt opp forsøka på å koma med faglege innspel. Det er mye tale om kvalitet i den offentlige debatten seier han. Ukens bilde: Inger-Lise Skarstein Jeg regner med nesten alle over husker dette blide ansiktet - Norges første “hallo-dame”. Damen som gjennom TV-ruten har besøkt de fleste norske hjem, er i dag en meget aktiv politiker i Høyre og har en rekke verv innenfor kultur, miljø og friluft. Hun har jobbet i Dagbladets featuremagasin.


Han tok også idisse årene en serie følsomme portretter av bl. Tarjei Vesaas og Alf Preysen — fotografier som fortsatt trekkes frem på grunn av sin evne til å formidle sentrale sider ved disse personlighetene. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.


Fotograf brun

Artikkelen er lagt ut under lisensen cc-by-sa. Lokalhistories brukere kan fritt redigere og utvide artikkelen. Flere artikler finnes i denne alfabetiske oversikten. Välkommen till en personlig ateljé. Under årens lopp har flera fotografer passerat revy, kanske är familjen Braun den som vi idag mest förknippar med Ateljé Braun.


Hans och Anna Persson. Han var sønn av byggmester Kr. Gift med Inger Sofie Sandvik, datter av sorenskriver Paul Sandvik og hustru, en sønn og to døtre. Brun og Valborg Brun.


Fotograf brun

Portlan Oregon 23. Flotte og stemningsfulle bryllupsbilder fra deres store dag! Hei og velkommen hit! Da er det valg av fotograf som står for tur, og jeg setter pris på å få muligheten til å fortelle dere hvilke grunner dere har for å velge meg som fotograf. Sein Schaffen führt ihn immer wieder in die Weiten Skandinaviens und Kanadas.


Exposure to nature in the wild has shaped his photography. His keen eye and fine judgment have matured as much from landscapes as from people and set pieces. Samlingen gir et variert bilde av Norgeog både profesjonelle fotografer og amatørfotografer er representert. Lag en flott og personlig CeWe Fotobok i dag og hent de enkelt i vår butikk eller få de sendt direkte hjem til deg. Fotografen som som strekker seg det lille stykket ekstra for å levere varene.


Helt uten kronologi eller orden nevnes her litt om famile og venner og link til deres prosjekter, Chrisander utdannet på Dramatiska i Stockholm, lysdesigner, scenograf og fotograf. Anders trener skiskyttere på Lillehammer. Fjellsmak har Brita i Uvdal og Jon Fjell-Laft, hytter og hus med sagbruk i ryggen. Bakpå bildene er det gjort påtegninger av fotografen. Disse har vi i denne versjonen valgt å legge foran på selve bildet.


Nedenstående bilder er skannet inn i 3 størrelse og kun pappen bildene er limt inn på er fjernet. LESERNES FAVORITT: Tett og spennende i toppen nå. Bli med på avstemningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg