fredag 25. januar 2019

Sprøstekte baconterninger

Denne oppskriften er en rask og god middagsrett i hverdagen. Sprøstekte baconterninger , kinakål og din favorittpasta med litt saus til, gir en vellykket middag for hele familien. Medhus putter gjerne sprøstekte baconterninger i tomatsuppa også, og han har en egen vri på eggesmør: – Jeg lager det gjerne med baconterninger i tillegg til det hakkede egget. Bytter gjerne ut noe av smøret med baconfett – det blir veldig godt til skrei, for eksempel.


Omelett med sprøstekte baconterninger og ristet brød.

Server lutefisken rykende varm på varme tallerkener med grønn ertestuing, nykokte poteter og baconfett med sprøstekte baconterninger. Sett grovt salt, pepperkvern og sennep på bordet. Server raspeballene med saltkjøttet som er varmet opp igjen sammen med vossakorv, sprøstekte baconterninger , smeltet smør og kålrotstappen. Server gjerne med sprøstekte baconterninger til.


Noen liker raspeballene med sirup eller sukker og et glass kefir til. Nordisk Norske klassikere Hovedrett Hverdag. Pynt med finstrimlet kokt skinke eller sprøstekte baconterninger. Eller ss finhakkede krydderurter, f.

Noen sprøstekte baconterninger smaker selvfølgelig også nydelig til ettersom torsk kler salt så godt (slik får du baconet sprøtt). En annen favoritt i samme kategori er den fyrrige chorizopølsa. Har du ikke testet den kombinasjonen, så er det på høy tid. Chorizopølsa har defintivt kommet for å bli.


Grovt salt, pepperkvern og sennep på bordet. Ertestuing: Bløtlegg ertene i rikelig vann over natten. Kok i rikelig med vann, etter anvisning på pakken, i ca time.


Legg fisken rykende varm på varme tallerkener. Server med ønsket tilbehør, for eksempel ertestuing laget på tradisjonelt vis, eller fra pose, sprøstekte baconterninger , ribbefett og, ikke å forglemme, nykokte poteter. Hjemmelaget blomkålsuppe er det beste! Server suppen med ferske baguetter eller rundtstykker til.


Deilig måltid med grove rundstykker til. Brukes både til pasta, lasagne, pizza osv og kan smakssettes med mye annet godt, paprika, sprøstekte baconterninger , litt soyasaus osv osv Anonymkode:. Dressing: deler olivenolje, del hvitvinseddik, salt og nykvernet pepper. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie, ta med kryddersmør, mais, løk, ost og eventuelt en boks rømme.


Plukk ut forskjellige grønnsaker etter smak, og ha på olje og valgfritt krydder. Server blomkålsuppen med et dryss av sprøstekte baconterninger og fersk hjemmebakst.

Tips: Kokt blomkålavskjær og grønnsaker kan moses med litt av kraften med en stavmikser eller i en foodprocessor. Den mosede grønnsakmassen kan tilsettes i suppen. Ristede nøtter, sprøstekte baconterninger , hakket chorizopølse eller gresskarkjerner.


Det er få ting som skaper mer feststemning enn hummer. Prøv det du har og det du liker! Alt kokes langsomt til ertene er møre, før du enten kjører dem i blender eller moser dem til en jevn masse med en stavmikser. Han sverger til enkel, tradisjonell tilbereding av juletorsken. Som tilbehør foretrekker han eggesmør, gulrot og sprøstekte baconterninger.


Jeg spør om potet – og han ser litt rart på meg. Ja, selvfølgelig har vi potetser til, sier han og lurer sikkert på hvordan det går an å stille et så dumt spørsmål. Fyll inni ballen: Baconterninger og tørre morr-terninger sammen. Tilbehør: Poteter og kålrabbi. Stekt løk med litt kraft ispedd.


Morr og pølser er også godt. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe av det vi spiser oftest til middag i Norge. Så trenger du middagstips, finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg