mandag 14. januar 2019

Budsjett dåp

Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Alltid tilgjengelig.

Skreddersydd deg som vil føre selv. Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor tilbyr vi gratis huskelister, budsjettmaler, tips og inspirasjon til store begivenheter slik som baby shower, dåp , navnefest, bursdag, konfirmasjon, utdrikningslag og bryllup. Det går altså ann å feire dåp på budsjett. Og uten at gjestene sitter igjen med inntrykket av at dette var en billig og kjip fest.


Nå gjelder det bare å vente på et tilbud slik at vi kan bestille takkekort. Arveprinsen fikk så mye fint! Her står dere fritt til å invitere dem dere måtte ønske.


Det er også de som inviterer nære venner av familien.

Dette vil ofte være avhengig av hvor stor familie dere er og budsjettet for dåpen. Jeg har fått flere spørsmål om dåpsbudsjett. En venninne sa veldig fint, dåp er nesten som bryllup, bare enklere. Budsjett er avhengig av hva man ønsker. Tenker på leie av lokale, pris pr kuvert, pynting av lokale, osv.


Her finner du steg for steg huskeliste for både dåp og navnefest. Siden dette er to ulike feiringer vil huskelistene være litt forskjellige. Det er lagt inn momenter som skatt, investeringer, huslån og mye mer. Du finner også en video som hjelper deg med å sette opp budsjett. Planlegger du bryllup?


Skal du arrangere dåp ? Vi trenger å gi foreldre frimodighet til å velge dåp for barna sine, og en forståelse for hva det er vi døper til. Det er nødvendig at møtet med kirken oppleves godt, dåp må være tilgjengelig når det er etterspurt, og det trengs god informasjon om muligheter og tilgjengelighet. På et overordnet nivå er det. Dåp foretas vanligvis inne i en kirke, men det hender fra tid til annen at en dåpshøytid foretas utendørs i sjøen, et vann eller en elv.


Både pastoren som døper, og den som skal døpes, går ned i dåpsgraven som er plassert foran i kirken.

Her foretas dåpen etter at den som skal døpes først har bekjent sin tro på Jesus Kristus. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Også i dåp må man føle seg frem selv.


Det er jo ikke summen på gaven som teller, men hva man har lyst til å gi. Da er det naturlig at mange vil gi en ekstra personlig gave, men den trenger ikke være veldig dyr av den grunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg