onsdag 30. januar 2019

Setesdal vognteppe oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Husk at strikkefastheten må holdes hvis resultatet skal bli vellykket. Da er årets første arbeid ferdig og klar til blogging.


Nr Setesdal kjørepose i Smart. MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.


Først vil jeg si - for et kjempe fint vognteppe ! Men jeg lurer på hvor du har fått tak i oppskriften evt. Vil så gjerne strikke et sånt, men med litt andre farger. Oppskrifter i denne kolleksjonen. Nr Marius vognteppe i Smart.


Nr Setesdal genser med rundt bærestykke i Babyull Lanett. Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst. Strikkeglede til folket!


Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Du kan selv velge om du ønsker å få med oppskriften i pakken mot et tillegg i prisen eller om du vil få den gratis tilsendt pr epost. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.


Du finner denne valgmuligheten rett over kjøpsknappen. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Viking Babyull - Vognteppe. Hadde liksom ikke gnisten til å starte på ett så stort prosjekt, men jeg tok vare på utklippet.


Når jeg skulle bli bestemor for første gang gikk jeg gjennom mine gamle oppskrifter og dette dukket opp. Jeg brukte den ene mønsterbordene fra sengeteppet og strikket dette vognteppet. Har strikket rettstrikk (riller) oppe, nede, og i sidene. Det har i grunnen vært min greie å strikke teppe til de nærmeste som får baby, nå de siste gangene har det også blitt Nøstebarndress. I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser.


Rigmors unike stil er å kombinere ensfarget og flerfarget garn. Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Hjerteteppe av Quiltehuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg