torsdag 10. januar 2019

Fremkalle bilder som polaroid

Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen!


Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk.

Retro bilder i interiøret. Ved bruk av polaroidbilder i interiøret kan du få et mer personlig og lekent uttrykk. Om du er på farta er det nå også fullt mulig å fremkalle bilder fra mobil. Fremkalle bilder fra mobil.


Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen vår. Så kan du printe bilder fra mobil like enkelt som fra noen Dette gjør at du sparer masse tid når du har tatt flotte bilder på mobilen. Noe som er enkelt gjort med dagens mobiler.


Dra og slipp et bilde på det, og det produserer et Polaroid - bilde som fremkalles rett foran øynene på deg.

Dette er strengt tatt en mer praktisk måte å bestille fremkalling på – du må fortsatt. Så enkelt er det å fremkalle bilder. Vintage- og retrodesign er i vinden. Med effekter som kreative rammer, maler og filtre får dine bilder det ønskede nostalgiske ’look’. Du bestemmer selv hvilke maler du synes passer best.


Med hjelp av forskjellige filtre blir dine yndlingsmotiv helt. Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Få dine fineste bilder printet ut i polaroid stil.


Et bilde sier mer enn tusen ord. Derfor er dette settet med bilder den aller beste gaven. Du foreviger raskt og enkelt de fineste øyeblikkene på en unik måte. Perfekt som gave til bestevenninnens bursdag, valentinsdag eller som en morsom overraskelse til moren din.


Fysiske bilder er ikke bare perfekte til innramming og daglig glede på kjøleskapsdøra – de er også geniale som personlige gaver. Enten du velger løse bilder , eller mer forseggjorte gavebokser eller kalendre, vil det garantert bli satt stor pris på av mottakeren. Nå er det enklere enn noen gang å fremkalle mobilbildene dine.


Men det er fortsatt veldig mange som velger å skrive ut sine bilder for å ramme dem inn, sette dem i et fotoalbum eller lage vakre scrapbooks hvor de samlet sine beste minner.

En venninne og jeg var innom en fotobutikk for å fremkalle noen bilder da vi plutselig begynte å tenke på noe. Ser de som fremkaller bildene hva det er tatt bilde av? Hadde vært kjekt å vite da man aldri helt vet hva man har tatt bilde av på en fest.


Ikke så verst, selv om bildene gjerne kunne vært skarpere. De blir litt som de gamle Polaroid -bildene vi tok i gamle dager. Skulle vi lagd fotobøker, ville vi kanskje ikke valgt de aller dårligste mobilbildene vi har tatt. Prisen kunne alltids vært lavere, men tjenesten er såpass enkel og gjennomført, at vi ikke ser på det som noe.


Det eneste du må velge er én av fire lysinnstillinger. Kameraet benytter seg av Polaroid 3Instant Film som ikke følger me eller Fujifilm Instax Mini som du kan kjøpe på denne siden. En pakke inneholder bilder. Fakta om Polaroid 3Polaroidkamera. Enten det er barna dine, familie, kjæledyr eller andre bilder du har på mobilen, så blir resultatet alltid like koselig!


PS: Nå har vi - rabatt på kalender! Du får i tillegg - på bilder i 10x1 10xog 10x18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg