tirsdag 15. januar 2019

Populære guttenavn 2018

Bibelnavn fortsatt populært , men vi er mindre kristne Publisert 9. Bølgen av guttenavn fra Bibelen er ikke over. Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det imidlertid Oliver på tredjeplass som skulle vært på topp. Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken. Navnetrendene skifter. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer.


Finn de mest mest brukte navnene her! Populære bibelnavn. På jakt etter et langt navn til babyen din? Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Jakob er et typisk bibelnavn.


Hvor mange heter det samme som deg? Mange vokaler og klangfulle konsontanter er populære nå, som i Emilie, Mia, Liam og Elias, sier Utne. Men guttene kan gjerne høres litt hardere ut.


Populære guttenavn 2018

Samtlige av fornavnene til Ingebrigtsen-brødrene var inne på topp 10-listen for gutter, mens Ada var jentenavnet som vokste aller raskest, og endte på 13. I navneguiden her på Klikk. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn.


Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad. Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære ? På ti på topp-listen over mest populære navn i Oslo finner vi nå flere kjente idrettsnavn. Men også flere religiøse navn, både kristne og muslimske. Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Fakta om Viken: populære navn.


Etter oppdatering fra Statistisk sentralbyrå vet vi hva mange av de yngste innbyggerne i Viken kommer til å hete. Dette er en liste over populære navn. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Lucas topper for femte gang, og det er det mest brukte guttenavnet de ti siste årene.


Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack.


Saken fortsetter under bildet. Ny trend: Ada og Sander. Filip og Oliver er på andre- og tredjeplass når det gjelder guttenavn. Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste.


Emma har imidlertid vært et populært navn lenge. Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg