fredag 11. januar 2019

Forsikring gjennom jobb

Våre spesialister skreddersyr jobbforsikringer. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere!


Finn din drømmejobb i dag.

Bytt til forsikring gjennom LOfavør. Les mer om kollektive forsikringer her! Svært mange er forsikret gjennom jobben. De har betydning både for hvor mye du må spare, og hvor mye forsikring du må kjøpe selv.


Når du skal vurdere sparebehovet til pensjonsalderen og hvilket forsikringsbehovet du har, må du skaffe deg en oversikt over hva du har på jobben. Hvis ikke risikerer du å overforsikre deg. Yrkesskadeforsikring er en lovpålagt forsikring som gir deg rett til erstatning for skader og sykdom som oppstår på arbeidet.


Som ansatt i offentlig sektor er du også dekket på reise til og fra jobb.

Gruppelivsforsikring og individuell fortsettelsesforsikring. Forsikret gjennom jobben - hvilke forsikringer har jeg? Når du er ansatt i en virksomhet har du har et sett med forsikringer som dekkes av arbeidsgiveren. Dette varierer fra den lovpålagte yrkesskadeforsikringen og en tjenestepensjonsforsikring, til frivillige dekninger knyttet til helse, reiser, sykdom og ulykker. Du har forsikring gjennom jobben din Du og kollegaene dine er godt forsikret i KLP gjennom arbeidsgiveren din.


Du er forsikret om du blir skadet på jobb (yrkesskade- og ulykkesforsikring) eller dør (gruppelivsforsikring). De fleste har pensjons- og forsikringsdekninger gjennom jobben , men få vet hva de har - og enda mindre hva de har krav på. Pensjon og forsikring er et univers med mange alternativer, og det kan være krevende å få en fullgod oversikt. Alle ansatte skal dekkes av yrkesskadeforsikringen. I tillegg innehaver av personlig firma som arbeider minst av normal arbeidstid i firmaet.


Forsikringsbeviset kan du få av arbeidsgiveren din. Ofte kan forsikringsbeviset ligge på intranettsidene som beskriver personalgodene du har gjennom jobben. På forsikringsbeviset fremkommer også forsikringsnummeret på forsikringen. En rekke arbeidsgiver betaler for forsikringer til sine ansatte. Så, dersom jobben din betaler for reiseforsikring, så trenger du ikke å inngå det samme.


Det er å kaste penger ut av vinduet. Men, før du eventuelt sier opp din private forsikring , sjekk betingelsene og eventuelle begrensinger i den forsikringen du får gjennom jobb. Med MC- forsikring kan du få veihjelp hvis du får motor­stopp,.

Du kan forsikre vannscooter gjennom båt­forsikringen vår. Det aller viktigste vi kan anbefale en som ikke kan så mye om forsikring er å bruke tid på å sette seg inn i temaet. Les over avtalene dine og se hva du får utbetalt hvis du blir alvorlig syk eller ufør. Hun legger til at mange har ordninger gjennom jobben , som de kanskje ikke er klar over.


Dette gjelder alle offentlig ansatte, og noen i privat sektor. Du er heldig som har en dødsfallsforsikring gjennom jobben. Det kan også være begge deler. Sjekk først at denne dekker mer enn ulykke, og at den også dekker deg på fritiden. Sjekk deretter forsikringssummen du er dekket for, slik at du vet hva som blir utbetalt.


Sjekk også hvem utbetalingen går til hvis du skulle falle fra. Sykdom påvirker ofte privatøkonomien i form av reduserte inntekter og økte utgifter. Oversikt over din økonomiske situasjon, både nå og i fremtiden, kan bidra til forutsigbarhet og trygghet. Er forsikringssummen tilstrekkelig?


Gjelder forsikringen arbeidstid og fritid? Overskudd til å tenke på andre er en forutsetning. Har du valgt hvem erstatningen skal tilfalle? Fordi vi selger ikke bare forsikring – vi skal forstå behovet for sikkerhet og trygghet for å kunne levere akkurat dette både til privatpersoner og virksomheter. Arbeidstrening kan være aktuelt for deg som trenger arbeidserfaring for å mestre en bestemt type jobb , eller trenger en referanse mens du søker ordinært arbeid.


I tiltaket får du prøvd deg i en ordinær jobb i en kort periode. Innholdsfortegnelse Hva inneholder arbeidstrening?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg