mandag 27. mai 2019

Dåpsdikt fra bestemor og bestefar

Vi vil bestandig være her, og alltid ha deg veldig kjær, Vi vil deg støtte, vil deg lede og vise deg hvor du finner glede. Et lite barn, et uskrevet blad som smiler til oss, og gjør oss så glad – dette underet gir våre liv en ny glans og vi bader i gleden fra øynene hans. Vi håper at livet blir.


Et fint alternativ til et dåpsdikt , kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme. Se også: Sitater om barn – Sanger til dåp – Blomster til dåpsbarnet med familie – Bestill en kake til dåpsfesten – Tips til dåpsgave. Dikt om bestefar – av 20.

Fargerik genser og lua på snei, Ikke alle bestefedre er som deg, du sier aldri nei, og er alltid me selv når turen går langt avsted. Hun lar deg gynge på sitt fang og alltid er hun blid. En bestemor er et symbol på omtanke og glede. Hun deler alltid med seg selv når hun er til stede. Hva er en bestefar ? Han tar deg med til fortiden på livets gamle stier.


Han oppmuntrer og trøster deg på sin egen. Mange synes at det blir for høytidelig med taler, og velger i stedet å ha noen sanger. Du kan kjøpe ferdige dåpstaler på Munter.

Dåp – tale fra foreldre. En av foreldrene ønsker velkommen til dåpen. De takker for at så mange kunne komme, og takker for gavene. Et lite barn kan gjøre store forandringer: Dagene blir kortere Nettene går fortere Hjemmet blir gladere Bankkontoen blir smalere Fortiden blir glemt Og fremtiden blir verdt å leve for. Bestemor hadde det som bestefar gjerne kalt for en raptus.


Hun hadde en del slike i løpet av et år. Ja, faktisk såpass mange at vi hadde lært oss flertallsformen rapti. Vi følger vi barn som drar på overnattingsbesøk til besteforeldrene sine. Hos bestemor og bestefar får de bli med på mange morsomme og spennende aktiviteter.


Norsk dokumentarserie. Besteforeldre er en god ressurs for småbarnsforeldre, og særlig om man er alene med omsorgen for barn. Men ikke alle har en biologisk bestefar eller bestemor tilgjengelig.


Mange barn ønsker seg reservebesteforeldre. Hun kan fortelle historier fra en svunnen tid. Her kan du finne mange flotte dåpsdikt.


Sang er stedet for dåpsdikt ! Gi ekstra oppmerksomhet til en bestemor eller en bestefar som du er ekstra glad i! Gjør fagbrevet ekstra personlig ved å legge til hvem gaven er fra , teksten endre fra entall til flertall om det er flere navn separert med komma i fra feltet. Kjøp på nett i vår nettbutikk - klikk her!

Du skriver at du overnattet hos bestemoren din og våknet naken ved siden av din nakne bestemor. Dette gjorde deg redd for at noe seksuelt kan ha skjedd i løpet av natten. Det jeg synes er viktig, er at du snakker med noen voksne om dette.


Gaver til bestefar. Du har lært oss mye, ikke gjennom formaning og skjenn, men på måten du var. Han beskrev videre en generøs og hjelpsom bestefar , som sammen med bestemoren Magnhild Borten var familiens naturlige samlingspunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg