mandag 20. mai 2019

Prinsessekjole strikk

En ekte prinsessekjole i myk alpakka. Det luftige skjørtet med bling vil gi en varm og lykkelig liten prinsesse. Dagens kjøpeoppskrift: Victorias prinsessekjole Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt.


Kjoler for barn - fordi enhver liten pike ønsker å føle seg som en prinsesse.

Enten du er på jakt etter en nydelig brudepikekjole eller en søt uformell forklekjole, så er det perfekte plagget for datteren din å finne på Zalandos nettbutikk. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på skjørt og kjoler til voksne og barn. Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger. Hos Lindex finner du siste mote til en god pris. Vi fokuserer på høy kvalitet i våre klær og god passform for alle kroppstyper.


Nydelig, dus rosa prinsessekjole i middelalderstil med fantastiske detaljer! Kjolen er laget i rosa fløyel og hvit sateng og har broderte gullblonder, bånd og sømmer langs kantene. Ermene er lange og flagrende med strikk i toppen.


Kjolen åpnes og lukkes med borrelås på ryggen og den har spiler.

Yndig prinsessekjole med strikk i ermer og brys, samt fine detaljer med skjørt og roser. I serien finnes også prinsessespeil, prinsessekappe, samt sverd og krone. Barn elsker utkledning og rollespill, og det er som en naturlig del av deres utvikling. Antall masker som passer til denne tykkelsen er 50.


Legg opp masker. Prinsessekjole :) For ca år siden begynte jeg på en heklet kjole til datteren min. Selve kjolen ble fort ferdig.


Men så hadde jeg tenkt å hekle på en hvit kant og så langt kom jeg aldri. Rosa prinsessekjole Tusen tusen takk for så mange hyggelige kommentarer i innleggene mine, og det varmer. Strikk runde rett.


Setter så utrolig stor pris på at dere tar dere tid og ønsker å titte innom bloggen min. Velkommen til eventyrenes verden der prinser og prinsesser blir virkelige. Settet inneholder, kongekappe, prinsejakke og bukse samt prinsessekjole.


Passer fint til utkledning, karneval og rollelek. Kroner følger ikke med. Kundevurderingene du finner her er lagt inn av kunder som tidligere har kjøpt dette produktet hos Sprell. Vi legger vekt på at både positive og negative kommentarer skal bli vist på siden.


Så hva er vel mer naturlig da enn å fortsette trenden, og sørge for at småfolket i familien også har tilstrekkelig tilgang på kjoler? Stoffet ble innkjøpt (helt utrolig) faktisk for dette formålet, en jeanskjole med rysjer til en av niesene.

Med fokus på gjenbruk til karneval, henter vi frem vår struttekjole fra skapet og pynter den opp til prinsessekjole. Vi pynter den litt,- og vipps så er det prinsessekjole. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Denne Pinnen ble oppdaget av viitre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg