onsdag 8. mai 2019

Netthandelen auksjoner

Norges største nettauksjon. Vi auksjonerer ut flere tusen produkter og prisen begynner alltid på krone! Hvordan handle på netthandelen. For å kunne by og kjøpe varer må du opprette en brukerprofil.


Du forplikter deg ikke til å kjøpe noe som helst når du registrer deg, og vi lagrer personopplysningene dine på en sikker måte. Selskapet har nærmere 1.

Eventuelle varer som du vinner på auksjon senere vil da komme på en egen ordre med separat fraktkostnad. Flere tusen auksjoner. Hos oss finner du et stort utvalg av biler, båter, MC, bygg og anleggsmaskiner og lastebiler til salgs.


Trygg budgivning og sikker betalingsløsning. Gratis frakt på postvarer og lynrask levering! Du godkjenner bruken av cookies ved å lukke denne ruten eller surfe videre på vårt nettsted. By på kunst på vår nettauksjon og gjør et kupp i dag.


Rask levering til hele landet.

Her finner du et bredt utvalg av verktøy og tilbehør til garasjen. Du finner utstyr til både amatører eller profesjonelle. Utvalget er blant annet verktøyvogn, verktøysett, garasjeinnredning, løftebukk, aggregat og industristøvsuger. Retrade er et avhendingssamarbeid hvor de store private og offentlige selskapene selv selger sine brukte maskiner, utstyr, kjøretøy og annet overskuddsmateriell. Nettauksjon for kjøp og salg.


Søk blant mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Vi treffer mange i de fleste målgrupper. Du setter minstepris, du får din egen auksjonsrådgiver og selger du ikke koster det heller ingenting. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag!


Bli med på spenningen! På en auksjon selges gjenstanden til den som byr høyest. På en nettauksjon finner du et stort antall gjenstander til salgs. Ofte har nettstedet ti-tusener av samtidige auksjoner.


Budgivningen på hver gjenstand skjer samtidig og avsluttes på det tidspunkt selger bestemte da han startet auksjonen. Du kan registrere deg og legge inn bud på en gjenstand under auksjon akkurat når du ønsker. Verdens største tjeneste for online- auksjoner med tusenvis av artikler, her i norsk utgave (hvor det kjøpes til fast pris).


Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.

Du betaler kun (maks kr 3- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg. By på beslaglagte og inndratte varer fra det norske tolletaten. Mandag - torsdag 11. Konkursbo blikkenslagerverksted med utstyr og varelager selges fra Mo i Rana. Auksjon over konkursboet Nygaard Bygg AS.


Blikkenslagerverksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg