fredag 10. mai 2019

Romantisk film

Vi tilbyr det som finnes for det norske markedet innen musikk, film og spill. Vi har filmer og serier innenfor alle sjangere. Alt til alle på et sted. Her får du hele listen. Det knyttes ofte til et kjærlighetsforhold mellom to eller flere rollefigurer i en film , samt en reise som kjærligheten begir dem ut på, for eksempel stevnemøter, forlovelse og ekteskap.


I romantiske filmer får denne synsvinkelen hovedfokus, men gjerne kombinert med en annen sjanger, som i romantisk komedie eller romantisk drama.

Men dette stoppet ikke Noah og Allie fra å tilbringe en uforglemmelig sommer sammen da de var fri fra familiene sine. Filmen fortelles i tilbakeblikk gjennom en dagbok, og vi får svaret på om paret endte opp sammen. Filmen har sine klisjeer og sukkersøte scener, men det skal en toppliste som denne inneholde. Filmen stakk av med Oscar, og ble hyllet for å vise homofil kjærlighet. Etter flere hundre ensomme år med å gjøre jobben sin oppdager den lille roboten Wall-E at en annen robot har ankommet planeten: Eva.


Pixar kan lage film , og denne gangen overgikk de seg selv. Romantisk suppefilm med billig floskeldialog. Feel Good- film på aller høyeste nivå, og romantisk som bare det.


Edward Scissorhands.

Ikke alle filmer har den standard boy meets girl-versjonen vi er så vandt med. Du kan også snevre inn det du leter etter til et bestemt år på høyre side nederst. I tillegg får du filmanmeldelser for sjangeren romantikk. Se filmer på nett med Viaplay.


En något mer okonventionell romantisk film om den franska flickan Amélie (Audrey Tautou) som växer upp med en annorlunda bild av rättvisa i världen och bestämmer sig för att hjälpa människorna omkring sig. Till slut finner även hon kärleken i livet. Nå prøver jeg å ikke se film mens jeg løper, fordi resultatet blir dårligere enn når jeg hører på musikk. Jeg tror det har noe med konsentrasjonen min å gjøre: den bare svinner hen og jeg blir stående å måpe som en romantisk idiot ved de beste scenene i stedet for å løpe så svetten renner. Mulighetene er mange.


Du kan både gråte og le under en romantisk film , og dette er utvilsomt en av grunnene til at denne sjangeren er så populær. Det er ikke alltid at disse filmene ender godt, at kjærligheten og det gode alltid vinner - slik det er i eventyr. Tross dette, er romantiske filmer en utrolig populær filmsjanger.


Altså, en romantisk komedie med selveste Jack Nicholson (79) slår bare ikke feil. Filmen er en uvanlig vri på de klassiske romantiske komediene vi er vant til å se - spesielt på grunn av tematikken. Handlingen i romantiska filmer brukar vara någon form av romantisk kärlekshistoria eller sökandet efter stark och ren kärlek samt romantik.


Ibland möter huvudkaraktärerna ekonomiska hinder, drabbas av någon form av fysisk sjukdom eller möter olika former av diskriminering , psykologiska begränsningar eller hot från sina egna familjer som hotar att bryta deras kärleksförhållande. Please Like, Share and Comment! The list comprises of movies and titles that have a boy and a girl (or otherwise) confront an Action, Fantasy or Sci-Fi adventure while developing a romantic relationship or tension between them.


De støter på mange problemer – både selvforskyldte og tilfeldige – før de begge forstår hva den andre vil.

Avslutningen er som oftest lykkelig, særlig i moderne tid i mesteparten av film produsert av verdens store filmbyer. Det ligger et stort antall filmer på nett som kan ses på helt lovlig vis uten at det trenger å koste noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg