mandag 6. mai 2019

Møbeltapetserer

Finn Møbeltrekking Oslo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Mesterbrev og utdanning. For kurs over hele landet, se her! Jeg har oppdrag fra Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.


Har du ikke møbeltapetserer i nærområdet, eller vil at nettopp jeg skal gjøre jobben for deg er jeg behjelpelig med både henting og levering i Østlandsområdet.

For uforpliktende kostnadsoverslag, mail meg ett bilde av møblet du ønsker omtrekt. Som møbeltapetserer reparerer og restaurerer du gamle polstrede møbler og trekker nye møbler. Kvalitetsmøbler kan gå i arv, men de fleste stoppede møbler må etter hvert innom en møbeltapetserer for omtrekking.


Her vil dere finne meg, håndverker Sofie Bowen-Pocock, som har en solid utdanning innenfor møbeltapetsering. JC møbeltapetserer kan også levere andre totalløsninger. Møbeltapetserer Braathen - omtrekking av møbler og søm av gardiner. Send oss en e-post med ett eller flere bilder sammen med litt utfyllende tekst om hva slags arbeid du ønsker utført og vi gir deg et prisoverslag i løpet av kort tid!


Vi gjør det enkelt!

MØBELTAPETSERER OG SNEKKERVERKSTED. Helhetlige totalløsninger til kontor, hjem og fritidsbolig. Vårt verksted restaurerer eller bygger nytt. Ny teknologi og solid fagkunnskap forenes med estitikk og håndtverk til utmerkede resultater.


I mange tilfeller vil det være lønnsomt å reparere møbler og interiør fremfor å investere i nytt. Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg med å gjøre en vurdering av hva som er mest lønnsomt i ditt tilfelle. Dette inkluderer områder som Jessheim, Nes, Sørumsan Ås, Ski, Mysen, Askim og nærliggende områder.


Grefsen som stopper og trekker om dine møbler. På verkstedet i Hvalstad utfører vi det meste innen reparasjoner, omtrekking, omstopping og søm av alle møbler samt båtputer. Berg er møbeltapetsermester og tredjegenerasjon i firmaet. Han har vært møbeltapetserer i over år og hatt flere viktige verv innen tapetserfaget, bla.


Salmaker og møbeltapetserlauget i Oslo. Hos oss kan du være sikker på at vi leverer et håndverk av høy kvalitet. Reidar Svendsen har eksistert som møbeltapetserer i mer enn år.


Samtlige håndverkere har fagbrev og bred erfaring med både nye og gamle teknikker. For oss er alle like viktige og får de samme faglig gode tjenestene. Noe av det viktigste vi kan bidra med er rådgivning i en tidlig fase, for sammen å finne frem til de beste løsningene for ditt prosjekt.


Mitt navn er Stevan Crnogorac, og jeg har vært møbeltapetserer i mange år.

Jeg har blitt opplært av dyktige møbeltapetserere og utfører arbeid på gammeldags vis , med spiral,alfa,etc. Skjetne Design interiørbutikk og nettbutikk, interiørarkitekt, møbeltapetserer og gardinsøm på Orkanger. Ta en titt på produktene våre her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg