onsdag 29. mai 2019

Seng med uttrekkbar gjesteseng

Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Finn din nye seng her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Kjøp møbler hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Senger til lave priser. Uttrekkbar senger i Selly Home - de beste tilbudene! Hvis vi ikke har et eget rom med mulighet for å sove, og vi nettopp fikk beskjeden om at gjestene vil bo hos oss, opprettes seng med uttrekkbar gjesteseng for slike situasjoner.


Med resten, ikke bare for soverommet, men også i stuen, vil disse produktene bli brukt. Oppbevaring og seng i én. En sen er en stor sak, som ofte tar mye plass i et lite rom.


Desuten er det ofte en mengde plass under sengen, som ikke blir utnyttet.

Det er denne plassen, som blir utnyttet til fulle, når du velger en seng med oppbevaring. Stort utvag dagsenger og senger til gjester. Se alle dagsenger og gjestesenger på ikea. Få plass til overnattingsgjestene med sammenleggbare gjestesenger.


Har du invitert familie og venner på besøk uten å tenke over om det er nok sengeplasser til overnattingsgjestene? Ta det rolig, det finnes en enkel og rask løsning: sammenleggbare gjestesenger. Pent brukt seng med utrekkbar gjesteseng som en skuff under. Det følger ikke med ekstra madrass til gjestesengen (utrekkbar).


En svært elegant og gedigen seng med uttrekkbar gjesteseng ! Uttrekssengen er laget for madrasser med størrelse 70x190x9cm. I uttrekkssengen er det også to uttrekkbare skuffer som kan benyttes til å oppbevare sengetøy etc. Trygg E-handel med dagers angrerett. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger.


Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Mangler du lidt ekstra plass i hjemmet? Da kan en seng med oppbevaring være den rette løsningen for deg. Se vårt store utvalg av senger med oppbevaring her. Hylle 90x100cm ved hodeenden av senga , med uttrekkbar hylle, se bilder.


Tenker på noe liknende denne. Selges med bunner og madrasser. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Så kan vi anbefale en gjesteseng. Med en gjesteseng kan du alltid tilby gjestene dine et godt sted å sove.


Lenger ned på siden har vi samlet gode tilbud på gjestesenger akkurat nå. Ta en kikk på tilbudene, og finn en seng som passer både budsjettet og ønskene dine. En deilig seng , jeg sover som en prinsesse!


Det var litt spennende å kjøpe seng på nett, men etter litt research i forkant som viste gode tester og fornøyde kunder som ga fine anmeldelser, tok jeg sjansen. Det angrer jeg ikke på og er veldig fornøyd med sengen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg