mandag 20. mai 2019

Toro muffins glasur

TORO Sjokoladeglasur med smak av mokka er perfekt til TORO Muffins. Glasuren har en god smak av sjokolade med hint av mokka. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. Er ikke smøret i romtemperatur vil du få smørklumper i glasuren.


Skjer det lar du glasuren stå til den kan røres glatt.

Fordel glasuren over de avkjølte muffinsene ved hjelp av en teskje. Grov rasp gulrøtter og legg litt revet gulrot på toppen av hver muffins med glasur. De smaker supergodt både med og uten glasur. TORO Lyse Muffins , fra blandingen kan lages små muffins til barneselskapet eller store muffins til vennebesøket. Muffins kan varieres på mange forskjellige måter og blir ofte ekstra gode hvis man legger til en ingrediens eller to, som bær i røren eller med en god glasur på toppen.


Fakta om Toro sjokolademuffins. Sett muffinsformene på stekeplate eller bruk muffinsplate og fyll i deigen, nesten fulle former.

Stek små muffins midt i ovnen til de er gylne, ca. Avkjøl før du har på toppingen. Muffins er alltid populært, og her har du oppskriften på en enkel variant fylt med deilig vaniljekrem. Pynt muffinsene med det du ønsker, for eksempel friske bær, hakkede nøtter eller revet sjokolade. Looking for Long-Term Opportunities?


Your Capital is at Risk. Løvekake er en storfavoritt til barnebursdagen og et mer eksotisk alternativ til den klassiske bamsekaken. Det beste med muffins er at det superenkelt å lage og at smaken kan varieres til det uendelige. Sitronmuffins har den perfekt balansen mellom søtt og syrlig og er den perfekte sommerlette kaken man lengter etter. Klikk for å se større versjon.


Stock: På lager på lager. Visp til glasuren er luftig og kremete. Bruk baksiden til å lage et pent mønster og pynt hver muffins med friske bær.


For laktosefrie muffins erstatter du smøret med margarin uten melk, bruker laktosefri melk og laktosefri kremost. Grunnoppskrift på lyse muffins er superenkel å følge.

Bruk gjerne muffinsbrett, og server i bursdag og til fest. Pynt med glasur , bær, nonstop eller nøtter. Stroh-rom eller konditor-rom. Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren.


La muffinsene avkjøles på en rist. Smør glasuren på muffins før servering. Ha 3-dråper med ønsket konditorfarge i melisglasuren om du ønsker en annen farge på glasuren.


Glasur lages av melis og væske, som vann, kaffe, saft eller presset sitrusfrukt. Oppskriftene nedenfor er beregnet for ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg