tirsdag 14. mai 2019

Oppvasktablett i vaskemaskin

Stort utvalg av Vaskemaskin til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her.


Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Vaskemaskiner hos WhiteAway! Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye. Men dette kan koste deg dyrt.


Slik renser du vaskemaskinen. Start med å rense lofilteret. Kjør en vask på grader med vaskepulver uten klær. Gjenta vasken to til tre ganger til det ikke setter seg mer skitt i lofilteret. Du tror kanskje oppvasktabletter også fungerer i vaskemaskinen ? Det er ikke lurt å rengjøre vaskemaskinen med oppvasktabletter, og vi fraråder dette på det sterkeste.


Bruk heller Bosch vaskemaskinrens. I stedet for å bruke mye tid på tørke av for hånd kan du bare gå på kjøkkenet og finne fram en vanlig oppvasktablett (uten plast). Bildekilde:.


Legg tabletten der du vanligvis legger vaskemiddel. Sett vaskemaskinen på grader og kjør i gang! I tillegg til bakterier, legger det seg også et kalk-lag i vaskemaskinen din. Denne kombinasjonen vil på sikt gjøre at klærne dine lukter surt, selv om de kommer nyvasket rett fra maskinen. Det anbefales at man rensker både vaskemaskinen og oppvaskmaskinen med jevne mellomrom.


Oppvasktablett i vaskemaskin

Legg inni en oppvasktablett og kjør maskina på grader. Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til å rense oppvaskmaskinen og vaskemaskinen med? Jeg må bare innrømme at det har jeg aldri gjort. Men, nå i disse støv-på-hjernen-tider har jeg liksom lyst å vaske den.


Ser jo at det er masse gugg i mellom gummien i åpningen på døra. Husk at jo oftere du vasker vaskemaskinen din, jo mindre møkk er det i den og desto lettere blir rengjøringsjobben. Du trenger heller ikke å investere i maskinrens for å få vaskemaskinen ren.


Oppvasktablett i vaskemaskin

Et velkjent kjerringråd er å bruke 1-dl hvit mateddik i den tomme vaskemaskinen , og kjøre et 90-graders vaskeprogram. Du har kanskje lagt merke til at det finnes en luke til vannpumpen nederst på vaskemaskinen. Her finner du også filteret til vaskemaskinen.


Bak luken er der et lokk som kan skrus av. Her samler det seg gjerne opp mye hår og støv, men også småting som mynter og hårnåler. Sjekk at det ikke ligger noe her som kan blokkere eller skade. Da tester vi en asjett.


Siden oppvasken ikke ble skylt er det litt matrester igjen i en ildfast form det har vært fløtegratinerte poteter i. Den er på 6 så det er kjempebra, sier Dahl. Sett maskinen på det varmeste programmet (uten klær i såklart) og la eddiken gjøre jobben med å fjerne gamle såperester og annet gruff. Kjør til slutt maskinen en runde på lavere temperatur for å få renset skikkelig ut.


Pulver er mer effektivt enn tabletter i oppvaskmaskinen, mener eksperter. Hvis maskinen er mer enn seks år gammel, bør du i hvert fall tenke deg om før du bruker oppvasktabletter. Vi har en tendens til å stole på at vaskemaskinen vår gjør underverker, og vasker klærne våre rene og pene.


Den gjør jo forsåvidt det, men det er noe vi sjelden tenker på: Vaskemaskinen må også vaskes! Bare tenk på hvor mye dritt som samler seg i maskinen, fra alle de skitne klærne. Plasser en oppvasktablett i toalettskålen og la den løse seg opp.


Når den er ferdig oppløst tar du på gummihansker og skrubber i vei. Resultatet er en nesten ny do! Hvis du vil ha en luktfri og ren søppelbøtte, kan du gjette hva du bør gjør?


Oppvasktablett i vaskemaskin

Rengjør søppelbøtta. Ganske riktig: Legg en oppvasktablett ned i bøtta og fyll med vann. Newsner bruker benytter seg av cookies på våre nettsider. Mer informasjon Ok.


Vi stoler på at vaskemaskinen alltid gjør underveker og gir oss rene og pene klær, men det vi sjelden tenker på er at også vaskemaskinen trenger en ordentlig rengjøring nå og da for å kunne gjøre jobben sin. Vanskeligere er det ikke og vaskemaskinen din blir skinnende ren. Lav pris, lavere kvalitet. Når det gjelder de andre produktene i testen, er dette kjedenes egne merkevarer, som du får kjøpt til en langt lavere pris enn produktene fra Sun, Finish og Yes.


De færreste av oss gleder oss til å ta fatt på å vaske en skitten stekovn. Her får du tipsene som gjør at ovnen din blir som ny! Har lyst å få renset vaskemaskinen lukter ikkje vondt, men har hørt at den bør renses en gang i blandt men korleis? September lillebror-Mai 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg