torsdag 16. mai 2019

Potetmel mot maur

Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter her! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse.


Den søte melisen tiltrekker sukkermaurene, og når de spiser blandingen får de også i seg potetmelet de ikke tåler. HOFF Potetmel kan brukes til så mye mer enn bare matlaging.

Les videre våre potetmel -tips. Jo, med melis og potetmel. Dette rådet er effektivt mot jordmaur. Disse maurene er ofte spesielt plagsomme på våren, når de kommer inn i huset i sin søken på søtsaker. For å bli kvitt maurene kan du lage en blanding med like store mengder melis og potetmel.


Muligens skulle det blandes med potetmel. Dersom du finner tuen, strø over en blanding av melis og potetmel. Et utprøvd kjerringråd er å blande halvt om halvt med melis og potetmel.

Her får du hjelp mot maur. En annen giftblanding er med potetmel og med melis. Maur liker heller ikke kanel, så hvis du stør det der de er, vil de forsvinne.


Det høres kanskje litt drastisk ut for maurene, men hvis du har dem i hagen skal du koke opp vann og helle det i hullene. Perfekt til kakebaking, jevning av sauser og gryter, men også til en hel del kjerringråd. Har du prøvd potetmel mot maur , som flekkfjerner eller som tørr sjampo? Om hotellkongen fortsatt tyr til potetmel som vidundermiddel skal være usagt, men han er i hvert fall ikke alene om å ha brukt potetmel mot sår stump. Kjerringråd mot skadedyr.


Det er ikke bare maur du kan skremme bort med innholdet i kjøkkenskapet. For eksempel kan kaffe holde de plagsomme brunsneglene unna. Kaffegrut kan også skremme bort brunsnegler, i tillegg til å holder katter unna blomsterbedene dine.


Heldigvis finnes det råd mot de sultne småkrypene. De små maurene virker umulige å bli kvitt,. Anlegger den stadig reir innendørs og det kommer store mengder maur inn på våren,. Hos oss får du produkter som effektivt hjelper deg med å bli kvitt maur. Vi har produkter som du kan bruke innendørs samt produkter som du kan bruke utendørs for å forebygge at flere maur inntar hjemmet ditt.


Maur er veldig vanlige og finnes overalt.

Den røde skogsmauren som kan bygge kjempestore tuer, men det er stort sett sukkermaur som går inn i hus. Strø denne blandingen der maur dukker opp. I tillegg er potetmel en problemløser for flekker på. Mauren spiser av blandingen og kreperer. Sukkermaur : Foto : kjerringrad.


Trinol insektsspray er en hurtigvirkende og effektiv spray som både kan brukes både ute og inne. Insektssprayen er effektiv mot maur , veps, skjeggkre og sølvkre. Bruk sprayen direkte på insektet eller boet du vil bli kvitt, og effekten er.


Hvordan bli kvitt maur. Det finnes en rekke sprayer og midler man kan bruke mot maurene, men disse inneholder kjemikalier, som det ikke alltid er så heldig å spraye huset sitt me særlig ikke hvis du har barn i huset. Maur kan være et varsel på at du har fuktskader i treverk, og på det viset gjør den deg rett og slett en tjeneste. Mistenker du maurangrep i huset eller på hytta og finner gnagespon (sagspon) i små hauger inne, er det nærliggende å tenke at mauren har funnet seg til rette.


Unngå for eksempel tett vegetasjon inn mot grunnmuren. Kan det etableres et belte med singel eller pukk i overgangen mellom grunnmur og terreng, reduseres risikoen vesentlig, sier han. Har du fått maur i huset, og lurer på hvordan du skal bli kvitt de? Da har du kommet på riktig sted.


Potetmel inneholder hovedsakelig stivelse, men også noe protein. Potetmel brukes i matlaging til jevning av sauser og til andre matretter som har behov for et bindemiddel. Jødene bruker potetmel i den jødiske påsken som erstatning for stivelse i kornprodukter da de ikke har lov å spise det i høytiden. Ved hjelp av masseangrep kan maur ofte overmanne og drepe byttedyr som er langt større enn dem selv.


Mange maur er kjøttetere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg