tirsdag 28. mai 2019

Grove boller uten melk

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Grove boller er et godt og smartere alternativ til sjokoladekaka! Bland vannet med halvparten av mengden melk og tilsett havregryn. La svelle i minutter.


Grove energiboller lages med grovbakstmel, som er en ferdigkjøpt melblanding bestående av hvetemel, sammalt hvete og sammalt rug.

Blandingen tilsvarer sammalt mel og hvetemel. Denne kombinasjonen av grovt og fint mel gir store, grove boller , som likevel blir myke og luftige. Energibollene blir dessuten ekstra smakfulle og gode fordi de inneholder både solsikkekjerner. Tips: Jeg har her brukt grovbakstmel (fra Møllerens) som består av en blanding av hvetemel, sammalt hvete og sammalt rug.


Hveteboller uten egg og melk. Ikke fortvil, boller kan bakes uten dette. Har du rosiner eller hakket sjokolade, kan bollene gjerne tilsettes dette for enda mer smak!


Dekk til og la deigen heve til dobbelt størrelse i ca.

Ha deigen ut på melet bor del i to emner og kjevle ut til rektangler. Dryss over sukker og kanel, la det være igjen en tynn stripe på den ene siden uten fyll. Melk og smør er byttet ut med vann og rapsolje og dette uten at smaken eller saftigheten er borte. Vi har til og med litt havregryn i deigen, så de er grove. Dette gjelder alle våre boller.


Ingen usunne fettsyrer, men heller mye av de sunne, deriblant omega-3. Med denne grunnoppskriften kan du lage både rundstykker, baguetter eller horn. De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken. La oss gjøre hverdagen enkel, gøy og koselig med tusenvis av produkter for et enklere hjem. Glutenfrie rundstykker uten melk Lag en deilig frokost.


Få en god start på dagen med våre grove , glutenfrie rundstykker med honning. Vil du lage verdens beste rundstykker? Et tips er å blande litt hakkede nøtter eller frø i deigen. Med disse glutenfrie rundstykkene uten melk og egg vil du garantert gjøre suksess ved frokostbordet. Oppskrift på grove rundstykker uten melk.


Grove rundstykker gir en god start på dagen og inneholder godt med mineraler og fiber som holder på metthetsfølelsen lenger. I denne oppskriften bruker vi kaldt vann, slik at deigen bruker litt lenger tid på å heve.

Det er da man får frem den gode smaken i rundstykkene. Lag et hull i hver av de ferdig hevede bollene. Legg i vaniljekremen med ei te-skje. Pensle bollene forsiktig med vann eller melk som tåles. Pynt skolebollene med melis og kokosmasse før servering.


Både boller og skoleboller uten pynt kan fryses. Tips: Bruker du melkefri margarin uten salt, tilsett ts salt. Tilberedning2grader ca. Bland alt det tørre og tilsett smeltet margarin og vann (ca °C) Blandes i kjøkkenmaskin til en jevn og smidig deig.


La deigen heve i - minutter. Trill ut fine, runde boller. La dem heve i minutter før steking. Lag disse smaksrike landbollene med anis og karve og fyll dem gjerne med ost, skinke og tomat. Bollene bakes med syrnet melk og blir derfor ekstra saftige.


De egner seg også godt til frysing. Se flere oppskrifter på smakfulle rundstykker her. Rør ut gjær i den lunkne blandingen. Bland mel, sukker og kardemomme sammen med den lunkne gjærblandingen.


Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen. Del deigen i like store deler. Ha i rosiner og trill runde boller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg