mandag 13. mai 2019

Takkekort navnefest

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.


Det er vi stolte av og veldig glade for.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Noen vil heller ha navnefest enn dåp, og da trenger du et kort til navnefesten. Det får du selvfølgelig også tak i hos oss. Enten du vil finne et i utvalget vårt eller lage ditt eget navnefestkort. Uansett blir det mer personlig å sende ut et eget designet kort til navnefest enn å finne et i butikken.


Har du arrangert dåp, og skal skrive takkekort ? Er du usikker på hvordan du skal formulere takkekortet? Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet til dåpen. Kortshop har mange flotte takkekort til fødsel, dåp og navnefest. Takkekort dåp – Eksempel 1. Babyshower: Dette blir mer og mer vanlig også i Norge. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til et navnefest -kort?


Da skal vi prøve å hjelpe deg. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet!


Lag dine egne takkekort ! Leveres i sett med stykk. Du kan velge mellom mange flotte design og laste opp dine favorittbilder. Du kan få trykket både navn og personlig gavetekst mot et tillegg i pris.


Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger.

Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Takk for den fine gaven jeg fikk i anledning min navnefest , og for at. Her kan du finne forslag til hva du kan skrive på ditt takkekort til dåp eller navnefest.


I motsetning til dåp er en navnefest en ikke religiøs feiring av barnet, og har fokus på å feire at et barn er født, at det har fått sitt eget navn og en ønsker barnet velkommen til verden. Under er en huskeliste over ting en bør tenke på når en planlegger navnefest. For deg som ønsker en kortfattet liste finner du den her. Husk også takkekort til når den store festen er overstått.


Dem kan du også lage med ditt eget bilde, så invitasjonene og kortene dine blir laget i samme design. Alle innbydelsene våre leveres i pakker á stk. Skulle du ikke være fornøyd med innbydelsene dine, tilbyr vi deg fornøydgaranti.


Hva skrev dere på takkekortene til dåpen ? Så sitter her på dataen og prøver å bestille, men så var det den teksten da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg