mandag 27. mai 2019

Uker til måneder kalkulator

Dato- kalkulator : Legg til eller trekk fra dager. Enter a date and time, then add or subtract any number of months, days, hours, or seconds. Tar med helligdager, offentlige fridager og helger i beregning.


Tid kan beskrives på forskjellige måter. Hvor mange sekunder er det i en uke ?

Beregn dager fra en dato til en annen. Men regner man at det er cirka uker i en måned , ser man jo enkelt at det er nærmere måneder. Dermed kan det være vanskelig å forklare for andre (ofte eldre familiemedlemmer som ikke var vant til å regne uker da de selv ventet barn) hvor mange måneder gravid man er.


Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Ved feil, send en melding til meg. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.

Kanskje har du tidligere brukt terminkalkulatoren til å beregne termin, og fått terminen flyttet på ultralyd – men vil ha oversikt over viktige tidspunkter i svangerskapet? Da bruker du denne beregningsmåten. Bli kjent med andre i din terminklubb her!


Fyll inn årslønnen og se hva du tjener pr. Eller fyll inn ett av de andre feltene og la kalkulatoren regne ut de øvrige seks. Finn laveste nettpris her. En graviditetsuke er dager. Dersom din første dag av siste mens var en onsdag, så er det på onsdager at du skifter uke.


Både mensterminen (termin Naegele) og ultralyd termin beregningen operer med en feilmargin på pluss minus to uker. Vi vil gjerne at du kommenterer dette verktøyet på en saklig måte. Ja takk til både ris og ros.


På denne måten kan vi forbedre verktøyene våre og levere et bedre tilbud til brukerne. Kommentarene er ikke forhåndsmoderert, men blir moderert i etterkant. Mellomfinansiering brukes for eksempel i perioden fra man har kjøpt bolig, til du har solgt egen bolig. Velg om du skal regne på antall dager, uker , eller måneder.


Deretter legger du inn rentesats, lengde og etableringsgebyr.

Les mer om mellomfinansiering. Hvis du har regelmessige menstruasjoner, vil du i løpet av denne uken ha eggløsning. Egget fanges opp av egglederen, hvor sammentrekninger fører det nedover mot livmoren din. Passasjen gjennom egglederen tar fra noen timer til fire dager. I denne perioden er sjansen størst for å bli gravid.


Ved prosent uttak er mødre- og fedrekvoten uker etter 1. Foreldre har rett til permisjon i til sammen måneder. Mer konkret vil det si uker ved prosent uttak, og uker ved 1prosent uttak, og uansett så lenge det ytes foreldrepenger fra folketrygden. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Har du spørsmål eller andre kommentarer til kalkulatoren , send en epost til ansvarlig for utvikling av kalkulatoren Rune Pedersen. Om forbrukskalkulatoren.


Hvis du for eksempel skal sette opp et budsjett, er det praktisk å bruke disse tallene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg