onsdag 15. mai 2019

Sov i ro no god natt tekst

Sleepwell Forte kan hjelpe for sunn, jevn og god nattesøvn! Brahms vuggevise er en helt nydelig god natt -sang. Den lyder like vakkert i barnets ører som i de voksnes. Og husk - barnet elsker din stemme uansett sangferdigheter!


Lenger ned på siden kan dere lytte til Brahm vuggevise (på engelsk). Nattasanger Med Helene Bøksle inneholder gamle og nye nattasanger arrangert slik Bøksle har hørt dem for seg når hun har sunget dem for sin egen lille sønn.

Her får du blant annet Den fyrste song, Byssan lull, Trollmors vuggevise og Stjerner lyser hvite. En nydelig folkesang fra Hardanger, som i generasjoner har vært brukt som vuggesang, til tross for litt drøy tekst. Olle Bolle: De fleste barn lyser opp når de hører denne. Populær sang, mye brukt i barnehager. So ro godt barn: God , gammel vuggesang som er brukt i mange generasjoner, men som fortsatt faller i smak.


God natt dikt – av 14: Heldigvis føles du nær, selv om du ikke befinner deg her, for lukker jeg øynene ser jeg deg klart, vi møtes nok i drømmeland snart. God natt dikt – av 14: God natt kjære engel, god natt kjære venn, i morgen sees vi endelig igjen, drøm søtt vakre kjæreste, drøm søtt gode deg, i min lille verden er du. Reven sover også nå med halen under hodet.

Lurer du på når norske foreldre legger barna sine? Sjekk vår guide til leggetider! Her er listen over andre gode god natt sanger som dere bruker. Jeg folder mine hender små. Nissemors sang fra amalies jul.


Ro , ro , ro din båt. Hører jo melodine på så mange leker og spilledåser,men ikke noe tekst. Det å være bevisst på sitt eget søvnbehov er sentralt for å få nok og god søvn. Har leita meg halvt i hjæl etter den på nettet, men finner den fader ikke. God natt Må si deg noe, synes det er ganske viktig, du har sikert hørt det før, men jeg må fortelle det igjen føler jeg, før det er forsent.


Last night, lying in my bed thinking of you, watching the beautiful stars in the endless horizon. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Små engler i natt skal deg verne så trygt mot alt farlig og stygt.


Tidlig morgenstund vekker Gud deg av blund. Sov i ro - ha god natt.

Luftig soverom for god fettforbrenning. Soverommet skal være luftig og ikke for varmt eller for kaldt, når du skal sove. Oksygentilførsel er også viktig for god fettforbrenning, så ha vinduet på gløtt.


Du bør sove med noe tynt på deg om natten med et stoff som du synes er behagelig, særlig hvis du svetter mye om natten. Alle tekster i dette hæfte er på norsk. De aller fleste av oss har problemer med å sove innimellom.


Gode søvnvaner fremmer bedre søvn og forebygger framtidige søvnproblemer. Dette er helt normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg