tirsdag 7. mai 2019

Gryte kjøttdeig creme fraiche

Skal du lage pizza, gryte , grateng eller pasta? La crème fraîche heve smaken! Hjemmelaget er vellaget! Supergod gryte til tortillabrø crème fraîche, guacamole og fersk koriander.


Texmex- gryte med kjøttdeig og bønner Gryte med meksikanske smaker, kjøttdeig , bacon og hvite bønner.

Ha kjøttblandingen over i gryta med bønnene, og la det hele småkoke på lav varme mens du steker løk, hvitløk og chili mykt. Ha det over i gryta , rør inn tacosaus og paprikapulver, og la det småkoke videre i minst minutter. Fjern kanelstangen.


Smak til med salt og pepper. Ha alt i en ildfast form og strø over revet ost. Sett formen midt i ovnen i ca. Server med valgfri ris eller en god salat.

Stek kjøttdeigen , den trenger ikke være helt gjennomstekt. Tilsett pestoen og rør det hele godt sammen før grønsakene haes oppi gryten. Tilsett creme fraiche og salsa og rør det hele godt sammen. La surre litt i gryten før det hele helles i en smurt ildfast form. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Først stekes kjøttdeig og tilsettes salt og pepper. Deretter surres purre, løk og gulrøtter i karri. Bland dette sammen med kjøttdeigen , tilsett buljong, sukker og tomatpureen.


Serveres med blomkålris og en frisk salat. Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.


Ha den i gryta og kok ut stekepannen med litt av buljongen. Ha buljong i gryta sammen med laurbærbla einerbær og timian. Kjøttdeig treng ikkje koketid.

Rør inn erter, crème fraîche, soyasaus, brunost og tyttebær. Rett før servering tilsettes creme fraiche og du kan servere en deilig “viltgryte” med okse. Hvis sausen skiller seg litt, kan du sile sausen av, kjøre den opp med stavmikser og blande i gryten , så den ser delikat og fin ut. TORO Tandoorigryte er inspirert av den indiske retten Tandoori Chicken og er basert på en rikholdig krydderblanding med innslag av frukter. Den syrlige smaken passer godt sammen med sødmen fra en chutney.


Spaghetti royal dente! Her har du en enkel pastarett som har favorittpotensiale blant prinser og prinsesser i alle aldere. Tomatsausen vendes inn i crème fraîche, som gjør den litt mildere, men fremdeles med masse god smak. Del grytekjøttet i biter, ca. Krydre med salt og pepper og brun det godt i en gryte sammen med småløk.


Del sopp i skiver og aspargesbønner i biter og tilsett i gryta. La det trekke i 5-minutter. Mine favorittgryteretter. Det er noe eget med deilige gryteretter, hvor du putter hele middagen oppi en og samme form eller gryte.


Crème Fraîche kan også vispes. Der får den kose seg kort eller lenge, mens alle de gode smakene får utvikle seg – og du kan gjøre helt andre ting, som for eksempel å prøvesmake på vinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg