torsdag 30. mai 2019

Quiz for voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Vi har mange forskjellige kategorier med spørsmål og svar om det meste, og dette gjør siden til god underholdning for deg alene når du har litt tid til overs eller for hele familien. Denne quizmiksen lar barna i familien konkurrere nærmest på likefot med foreldrene.

Vanskelighetsgraden er betydelig høyere på voksenspørsmålene, slik at kunnskapsforskjellen mellom aldersgruppene viskes ut. Dette er en morsom quiz med spørsmål og svar. Det er en lett blanding av kategorier hvor de morsomme quiz spørsmål er gitt først mens svaret er gitt i kursiv. Noen spørsmål har også svaralternativer.


Den er pakket full med litt mer morsomme spørsmål til quiz som ofte er litt på kanten og einer seg derfor best til voksne. Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Denne siden er fylt med gode spørsmål til quiz som er til alle settinger og passer godt til både barn, ungdom og voksne.


Megaquiz om alt mellom himmel og jord.

Quiz – 2spørsmål. Vår desidert lengste quiz ! Ifølge quiz -nettsiden Playbuzz sliter prosent av voksne med å gjennomføre denne testen. Sjekk hvordan du klarer deg. Leter du etter morsomme quiz spørsmål og svar? Da har du kommet til riktig sted!


Her har vi samlet morsomme og utfordrende spørsmål og svar til quiz. Spørsmålene passer best til voksne. Scroll ned for svar. To fedre og to sønner drar på fisketur. Svar: Albert Åberg.


Hver av dem fanger én fisk. Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Hvilket sykkelritt kalles også for styrkeprøven?


Tenk deg at du har kun én fyrstikk, og befinner deg i et bekmørt rom med en oljelampe, en fakkel og stearinlys.

Hvilken farge har blomstene til Markjorbærplanten? Hva ville du har tent først? Her er julequiz spørsmål og svar som du kan bruke til alle anledninger! Det er ingen problem å bruke den til din dine arrangementer om du skulle ønske det.


Under temaquiz finner du 1forskjellige quizer i ulike kategorier. I den populære sketsjen om Grevinnen og hovmesteren som vises på TV hvert år er det fire gjester tilstede (som egentlig ikke er tilstede i det hele tatt). Først og fremst er quiz spørsmål og svar topp underholdning som svært mange liker, spesielt i konkurranseform.


Ordet ” quiz ” kommer muligens fra det latinske ”qui es”, ”hvem er du”, og har blitt brukt i flere forskjellige former og sammenhenger opp gjennom tidene. Iføle gresk mytologi, hva skjedde med dem som møtte blikket til Medusa?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg