onsdag 8. mai 2019

Grillet kylling gryte

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime.


Du kan lage spennende streefood-retter av norsk kylling. Den milde, fine smaken gjør at kjøttet passer i alle typer retter, enten vi bruker hele kyllingen eller gjør det enkelt og velger renskårne fileter.

Alle typer krydder, frukt og grønnsaker passer til kylling , og det er mye inspirasjon å hente i utenlandske oppskrifter. Prøv en kyllinggryte med spennende krydder, fargerike grønnsaker - eller en gryte som tar kort tid å lage. Samtykke fra cookies. Gryter med kylling.


Grillet kylling med appelsin og salvie. En god oppskrift på saftig kylling som etterlater deg mett og fornøyd! Sil skyen i en liten gryte og la kyllingen hvile til servering.


Og mange retter med grillet kylling finner du her.

De beste oppskriftene med kylling finner du her. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Når vi serverer den hel sånn som her, løftes den til noe mer enn en alminnelig hverdagsmiddag. Du skal i tillegg få et triks som gjør at kyllingen ikke blir tørr selv om du varmer den opp igjen i ovnen: Skjær smør i tynne skiver med ostehøvel og dekk kyllingen med smøret.


Skyll og tørk kyllingen. Skrell og hakk hvitløken. Stek kyllingkjøttet og hvitløken i omganger i en stekepanne. Strø på salt og pepper og legg over i en gryte.


Quesadillas med grillet kylling. Dette er favorittmat for hele familien. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.


Smuldre over en kyllingbuljongterning og litt vann så buljongen løser seg opp. Smaker til med krydder og soyasaus. Ha kylling og grønnsaker i en dyp stekepanne, tilsett tomater og fløte i kyllinggryten. God og enkel gryte med kylling og fløte.


Toppes med fersk koriander og hjemmelaget ost.

Garnished with fresh coriander and homemade cheese. Helstekt kylling i gryte med poteter er enda en middag som nesten lager seg selv. Fine skiver med poteter legges i bunnen og rundt siden av en stor støpejernsgryte, mens kyllingen plasseres midt i. Slik får du saftig kylling på grillen enten du griller kyllingen hel, filet, lår eller kyllingklubber.


En enkel måte å helgrille kylling på er å brette den ut som en sommerfugl. Finhakk hvitløk, sjalottløk, chili og karri og fres dette i litt smør. Husk at jo mindre biter, jo kortere koketid.


Del paprika i biter og ha oppi gryta sammen med spinaten og sukkeret. Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterningen, og la retten putre i ca. Retten er ferdig når kyllingen er gjennomstekt. Kan serveres med grilla hvitløksbrøfoccia eller åssen det skrives. I kyllingsalat bruker man jo bare det man liker!


Hemmeligheten bak en god kyllingrett, er selve kyllingen. Gni den inn med salt, pepper og smør - eller olje. En urt også, om du vil, og kanskje en sitron.


Ha kyllingen i ei gryte , sett gryta i ovnen og gjør noe annet til middagen er (nesten) ferdig. Klassikeren cæsarsalat blir ekstra mettende med grillet kylling og knasende god med sprø bacon. Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Del kyllingen i enten terninger eller strimler om du ikke har kjøpt den ferdigstrimlede varianten.


Stek den kjapt i litt olje i en varm panne, og legg den til side. Steg Skjær løk og paprika i små terninger og hvitløk i smått. Surres i en gryte eller panne i 3-minutter på medium varme til både løk og paprika er blitt myk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg