tirsdag 19. november 2019

Kaptein sabeltann tegnefilm

Den er regissert av Stig Bergqvist og Rasmus A. Den ble forholdsvis godt mottatt av anmelderne. Regien var ved Stig Bergquist og manus ved Arthur Johansen og David Regalrenais. Lyddesign var ved Jan Lindvik.


Filmen kom på kino 26. Verdens verste sjørøver i helaftens tegnefilm. Gullet ble liggende igjen på stranden. Kaptein Sabeltann til Iran.


Hiv o´hoi, alle sjørøvere der ute og til nød alle dere akterutseilte landkrabber. Den norske tegnefilm -figuren skal vises både på fjernsyn og kino i prestestyrte Iran. Dette er veldig eksklusivt, for dette er nemlig første gang filmen vises for publikum!


Kaptein sabeltann tegnefilm

Se filmen en hel uke før alle andre! Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. En sort og sint og farlig mann. La sjørøverleken begynne! Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame.


En oppfølger ble planlagt, men så ble det stille. Nå er det i stedet en animasjonsfilm. I år ville jeg ha Sunniva t-skjorte, fordi jeg syntes t-skjorta var veldig pen! Den hadde jeg på meg første dag i barnehagen etter sommerferien. Av dyrene vi så i sommer, liker jeg sjiraff best, fordi de har så lang hals.


Kaptein sabeltann tegnefilm

Her kan du leke med Sabeltann figurere dine når du er ute på havet og plyndrer! Bli med Kongen på Havet og hans beryktede bande i et fartsfylt og morsomt eventyr. Alle er ute etter å slå kloa i Den Magiske Diamant. Pinky, gutten som drømmer om å bli ”verdens yngste sjørøver”. Pinky og Sunniva står ombord på Den Sorte Dame og speider mot land.


En eventyrlig reise for små og store sjørøvere med tresverd og fantastiske drømmer. Selv om kapteinen mener han er verdens verste sjørøver og har en latter som får det til å gå kaldt nedover ryggen til alle, gjennomskuer barn ham veldig fort. De liker at han er litt skummel, men ler av ham når han er redd for et gammelt spøkelse. Det beste utvalget av barne- og familiefilmer finner du på QXL.


Finn en hel rekke spennende auksjoner på barne- og familiefilmer! Gjør et kupp på QXL. Norges mest berømte sjørøver har vært kongen på havet i hele år og erobrer stadig nye tilhengere. Sangene strømmes millioner ganger i året, med låta Sjørøverne kommer på topp. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment.


Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Når vi røver eller plyndrer, er det ingen kjære mor.


Kaptein sabeltann tegnefilm

Nå kan jeg lukte gull, derfor ror vi inn mot land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg