onsdag 6. november 2019

Spisebord med ileggsplater

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Hos oss har vi et stort utvalg av uttrekkbare spisebord til meget god pris. Spisebord til lave priser. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.


Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned.


Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater.

I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen.


Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater , bordplater og klaffer som kan kjøpes separat. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Rundt spisebord med ileggsplater – Familiens favoritt.


Trenden med runde bord er det mange som liker. Hvis du velger et rundt spisebord med ileggsplater , har du dessuten en fleksibel spiseplass som passer både til hverdag og fest. En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt.


Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller. Med et spisebord som kan utvides kan du spise en intim og koselig frokost for to om morgenen og invitere venner på kortspill om kvelden. Et bord som vokser med oppgaven gir deg plass til både maten og menneskene du er glad i. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie.


Hos Bohus får du et stort utvalg av uttrekkbare spisebord til hjemmet ditt! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Et spisebord er mer enn bare et møbel. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Uansett hvor i livet du er akkurat nå, vil du få glede av et eksklusivt og individuelt spisebord.


Bare tenk på alle timene du allerede har tilbrakt ved spisebordet ditt. Et flott design vil forsterke den gode opplevelsen. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord.


Leter du etter et bord til spisestuen anbefaler vi deg til å ta en kikk på våre store spisestuebord med plass til minst personer. Ved kjøp av noen bord på Chilli medfølger det ileggsplater. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! En rekke av våre spisebord kommer med ileggsplater eller klaffer så du kan utvide bordet ved behov.


Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din.


Massiv hvitoljet eik, inkl. Editions by Skovby spisebord 1kan enkelt forlenges med de medfølgende innleggsplatene. I finér følger med bordet. Bordet fås I natur - eller hvitoljet eik.


Her er grunner til å velge et rundt spisebord ! Da kan et bord med ileggsplater være det rette valget. Hos oss får du både kjøpt ferdige grupper, og du kan sette sammen din helt egne kombinasjon av spisebord , spisestuestoler og eventuelt en spisestuesofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg