fredag 22. november 2019

Utradisjonelt bryllup

Vi kommer også til å ha et litt utradisjonelt bryllup , mer som en bryllupsfest enn et bryllupsselskap. Jeg er litt usikker på hvordan vi kommer til å løse det, så tips fra erfarne hadde vært fint. Utradisjonelt bryllup? Det kan være å oppleve bylivet, dra på sightseeing, gå fjellturer, dra på stranden å bade, dra til fornøyelsesparker, shoppe osv.


Eg var i eit bryllup som kanskje må karakteriserast som utradisjonelt for to år sidan.

Då vart vi henta på ei brygge i Sandvika, frakta ut til ei øy der det var eit stort lysthus det festen skulle vere. Brudgommen stupte naken frå taket på ein båt idet båten med oss la til kai, og så skifta han til skotskruta dress. Vi har flotte bryllupslokaler til ditt bryllup ! De fleste som planlegger bryllup begynner ca. Et tips er å velge vielsesform, dato, tid og sted først.


Deretter bør man bestille et lokale til bryllupsfesten. Ved kirkebryllup velger mange den kirken man allerede er tilknyttet. Mange har spurt om en bryllupsupdate, og her kommer en!

Tenkte jeg kunne skrive litt om budsjett, priser, hva som er viktig for oss. Noe helt sikkert mange lurer på. Hvor mye får en blogger som meg faktisk sponset.


Litt utradisjonelt å skrive om sistnevnte kanskje, men ingen hemmeligheter her i gården. Bryllupslokalet er en viktig del av totalopplevelsen i et bryllup. Et flott og intimt sted kan løfte bryllupsfesten til nye høyder.


Norge, og gir deg god oversikt over de ulike alternativene. Hos oss håper vi du finner det selskapslokalet som best passer deres behov. Bursdag ble til bryllup , og for en fest det ble!


Hørtes ut som et billig, koselig og veeldig spontant bryllup ! Til et urbant bryllup kan det være kult med jumpsuit eller en kort, frekk kjole. UTRADISJONELL BRUD: Type brudekjole avhenger av bryllupet. Til et hagebryllup er det flott med en bohemsk og avslappet stil, mens til et urbant bryllup kan du for eksempel velge et mer spenstig valg som en jumpsuit eller en kort kjole. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Viktigere at min kjære har det bra og kan slappe av i bryllupet sitt.


Dere bør tenke over om dere har ønsker om å gjøre noe annet enn å være på hotellet.

For dette er jo hans bryllup også, ikke bare mitt. Han skal også ha det bra. Jeg syns det er helt rettferdig at han skal kunne ha veto-rett på ting som direkte involverer han. Et lekkert tyllskjørt med en helt enkel genser - utradisjonelt , men trendy og stilig. Du trenger ikke å gifte deg i brudekjole.


Vi har sett flere og flere som velger mer utradisjonelle antrekk til bryllupsdagen. Og du trenger heller ikke å ha på deg kjole når du skal være gjest i bryllup. Bordplassering kan sammenlignes med en kabal. Og det er ikke uvanlig å være sliten når siste innspurt før bryllupet nærmer seg.


Vi har tipsene som i alle fall vil gjøre bordplasseringen mye lettere. Selv i et kongelig bryllup kan man bære en rød kjole. Du hadde vel kastet opp om du hadde sett det eller beordret vedkommende til å kle av seg kjolen og velge en annen farge. Reglene du har er latterlige.


Jeg digger heller dem som tør å velge utradisjonelt i bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg