torsdag 7. november 2019

Urinveisinfeksjon engelsk

Urinveisinfeksjon engelsk

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Hva er urinveisinfeksjon.


I alderen opp til år er det i størst grad kvinner som rammes av denne lidelsen, og de utgjør ca. Den viktigste årsaken til dette er at urinrøret hos kvinner er betydelig kortere enn hos menn, og at urinrøret munner ut like ved skjeden og i nærheten av endetarmsåpningen. Noen som vet hva urinveisinfeksjon heter på engelsk ? Urinveisinfeksjon er mest vanlig hos voksne kvinner. Hvis en voksen mann får urinveisinfeksjon , har han ofte forstørret prostata eller nyresten. Hvis en gutt får urinveisinfeksjon , kan han ha en medfødt feil i urinrøret som gjør at han ikke får tømt blæren helt når han tisser.


Hvis du har symptomer på urinveisinfeksjon bør du kontakte lege. Ta med urinprøve, gjerne fra morgenurinen, når du reiser til lege. Slik tar du urinprøven. Undersøkelser og tester. Hvordan kan man vite sikkert at man har en urinveisinfeksjon ? De kliniske, klassiske tegnene på urinveisinfeksjon er ofte nok for en lege til å sette diagnosen.


Dersom du merker en brennende eller sviende smerte når du later vannet, kan det skyldes en urinveisinfeksjon. Infeksjonen går ofte over av seg selv innen en uke, men behandles ofte med antibiotika. En urinprøve kan gi nyttig informasjon om en rekke forskjellige tilstander. Eksempel på hva som kan påvises er sykdom eller skade i urinveiene og nyrene, hormonell ubalanse i kroppen, diabetes, eller andre mer sjeldne forhold.


Ved mistanke om at det foreligger en urinveisinfeksjon , er urinprøven avgjørende for å konstatere dette. MRSA og graviditet. For kommentarer, rettelser eller endringsforslag send epost til: Webversjonen er utarbeidet av Helsebiblioteket. Ved spørsmål send e-post til anne.


Det er mange tilfeller av overbehandling blant denne populasjonen, blant annet på grunn av at differensialdiagnostikken mellom urinveisinfeksjon og asymptomatisk bakteriuri er vanskelig. Nyrebekkenbetennelse gir som oftest svært redusert allmenntilstand. Symptomene utvikler seg gjerne over noen få timer og kan være høy feber, frostbyger med skjelvinger, smerter i siden eller bekkenet, ryggsmerter, kvalme, oppkast eller diaré.


Urinveisinfeksjon engelsk

Norsk- engelsk ordbok Engelsk er verdens viktigste språk - og grensen mellom norsk og engelsk blir stadig mer flytende. Det forventes i dag at vi nordmenn behersker engelsk - både i jobbsammenheng, i utdanning, på reise og for å følge nye mediekanaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg