torsdag 7. november 2019

Verdivurdering bil

Les mer om dine fordeler fra LOfavør her! Vi har forhandlet frem avtaler med fokus på trygg og oversiktlig leveranse. Hva har du spørsmål om? Vi tar temperaturen på bilemarkedet og tilbyr enkeltpersoner og bedrifter nøyaktige, troverdige og ferske verdivurderinger av bruktbiler.


Välj sedan från listan. När bilen hittats kommer du här kunna läsa mer om den.

För att fördjupa dig ytterligare kan du även titta på allt från försäkringar till reservdelar – och allt baserat på just den bil du sökt eller bläddrat. Uansett om du tenker på å selge eller ikke, kan det være interessant å vite verdien. KVD Norge er Norges ledende tjeneste for prisvurdering.


Og den gjelder som anslått pris ved kjøp gjennom private. Privatprisen er ferdig prutet og gjelder en bruktbil i vanlig normal stand. Målet er uansett enkelt: Å gi kjøpere og selgere av biler en bedre verdivurdering enn tidligere, slik at kjøp- og salg-prosessen går enklere.


NB: Den nye kalkulatoren er en foreløpig beta-versjon. Hvordan finne verdien på bilen ? Den enkleste måten er å finne tilsvarende biler og deres verdi f.

Det er også mulig å forhøre seg med en forhandler, evt. Da vil man ha et generelt grunnlag for å si noe om verdien på bilen. Import, eksport, bygge om, eierskifte, vrake bil , bruke utenlandsregistrert bil , med mer. Både som verdivurdering når du skal selge din egen bil. Prisen er ferdig prutet og bilen er i fullgod stan dvs i bedre stand enn ved privatsalg.


Hvis ikke bruk Manuell verdivurdering. Privatpris er bruktbilprisen ved salg mellom to privatpersoner, ferdig prutet. Kjøpspris er utsalgsprisen hos forhandler.


Vurderer du å bytte ut bilen din, er det lurt å finne ut hva den er verdt. Bestill en uforpliktende verdivurdering av bilen din hos en av våre forhandlere. Det første du bør gjøre når du skal selge en bil er å gjøre deg opp en mening om hva som er bilens markedsverdi.


En grei fremgangsmåte er å undersøke hva tilsvarende biler annonseres for på finn. Trening gjør mester, og våre selgere gjør dette hver eneste dag. Derfor kan du bruke din tid på det som faktisk betyr noe. Vi har høy kompetanse på bil , og er en god samtalepartner nå kunder ringer for å kjøpe nettopp din bil.


Tilstanden kan vise mindre tegn på at bilen har vært brukt, men det skal samtidig vises at bilen har blitt passet på for å ikke forringes ytterligere. På bilder og på meters avstand vil denne bilen kunne se perfekt ut. Men ved nærmere ettersyn vil få ting på denne bilen være helt perfekt.

Bilsalg på nett har aldri vært enklere. En første estimert verdivurdering tar kun minutter! Her kan du lese mer om. Det er Privatpris som er interessant som verdivurdering når du skal selge din egen bil.


Du kan hente ut bil basert på registreringsnummer, men det er ikke alltid det fungerer. Da sier det seg selv at du skal være over snittet interessert for å vite hva markedsverdien er på akkurat den bilmodellen du er interessert i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg