mandag 25. november 2019

Smarte løsninger for små soverom

Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende. Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom , nemlig sengen, sier Klungsøyr. Bruk faktum, kjøkken er nødvendig del av bygg. Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Mange glemmer ofte at de trenger stikkontakter til både mobil og pc-lader, lys, nattlampe, en ekstra oljeovn, eller lignende.


Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av.

I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass. Selv på små soverom er det enkelt å lage en smart løsning som får morgenrutinene til å flyte litt lettere. Libertad og Robers soverom i Madrid er lite , men smart innredet med gjennomtenkt åpen oppbevaring som gjør det enklere å holde orden og få inspirasjon til dagens antrekk. Vi bor i et folksomt strøk. Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i! Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til en seng der.


Smarte tips for små rom. Stuen er til kos og samvær.

Hold orden med små , smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen!


En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp ullgensere for men, norske luer og merino ul gensere for damer og men. Finn laveste nettpris her. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Mer lys, luft og plass å bevege seg på kan gjøre at selv små og mørke som fremstår som større og luftigere enn det de i realiteten er. Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! En sengegavl rammer effektivt inn sovesonen, et smart tips i rom med behov for å markere ulike bruksområder. Skreddersydde løsninger som flyter i ett med rommet er selvsagt det peneste.


Selv om det er lite, synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. Bilderesultat for smarte løsninger små. Ved å oppbevare smart kan du spare mye plass, spesielt i små rom er.


En veldig smart løsning på et delt lite soverom.

På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Det er smart å bruke en bokhylle for å dele et stort rom opp i mindre soner med ulke funksjoner. Få flere tips til smarte løsninger i vårt nyhetsbrev! Dersom du vil ha mulighet til blikkontakt mellom sonene, kan du i stedet sette opp en halvhøy hylle – da vil også rommet bli luftigere. Disse smarte løsningene utnytter plassen optimalt.


Romdelere tilfører et lite rom små private soner hvor man kan trekke seg. Da er det også lettere å få løsninger som passer perfekt i størrelse. Har du plass til å trekke sengen litt frem fra veggen, kan du for eksempel sette opp en plate bak hodegavlen og henge opp en garderobestang til klær, tipser Ellefsen. I små boliger er det også lurt å tenke på fargebruk og belysning. Det er ikke bare på soverommet det er behov for oppbevaring.


I entreen trenger de fleste et sted å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko, og i tillegg kan det være greit å ha et sted å oppbevare luer, votter, skjerf og andre mindre plagg og gjenstander. I små rom, som entreer gjerne er, er det fint om møblene kan ha flere funksjoner. Utnytt den plassen du har. Bruk hver tomme under, over, inne i, bak, i ett hjørne, mellom.


Det finnes alltid plass til en knagg, en hylle eller andre smarte løsninger på eller bak en dør, råder Trude Pleym, spesialist i interiørdesign for IKEA. Pleym påpeker at det i alle små hybler finnes mange skjulte plasser man ikke tenker over. Før du handler møbler til soverommet er det smart å gjøre seg noen mål av rommet,.


Innfelte veggnisjer er både dekorativt og praktisk. Frigjør gulvplass, det gjør rengjøringen enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg