tirsdag 5. november 2019

Kake bursdag voksne

Vi har mange herlige oppskrifter for kaker til bursdag. Ingen bursdag uten kake. Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Gode kaker hører til en bursdag , enten det er for de store eller små. For deg som ønsker deg noe annet enn kake og kaffe med venner hjemme, kan det fort bli en utfordring å gjøre et valg når mulighetene er så mange.


Fordel blandingen i sirkelen og form det til en kake , ca.

Stikk pinnen i midten av en kake , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Velg den sjokoladen du liker best. Hvit sjokolade og melkesjokolade smaker godt sammen med norske jordbær, og sjokolade ( ) gir en kraftig sjokoladesmak som egner seg godt om du skal servere kaken til svart kaffe. Dette er dagen for gaver, kake , lek og venner.


For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres. La oss gjøre jobben noe lettere! Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap.


Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall.

Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.


Jeg er ikke så innmari glad i kaker , og synes det hadde hvert godt med litt annet også. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Rør inn kakao, vaniljesukker, kaffe og melis.


Avkjøl glasuren til den har passe smørekonsistens. Bre den så over kaken i et jevnt lag. Del kaken opp i passe store stykker som pyntes med seigmenn, non-stop, bamsemums, eller det du måtte ønske.


Lag en lys langpannekake med ostekrem på toppen. Slå deg løs med farger og pynt, og dere er klar for fest! Korsettkake som Bursdagskake til voksne. Bursdag kaker for voksne kan være de som er laget i henhold til deres liker, hobbyer, yrke eller alder. Så en av de klassiske kake ideer for voksne er en elfenben og brunt skinn vesken.


Skal du lage kake , sier Sundal det nesten ikke er vits i år lage bløtkake, for de fleste ungene foretrekker sjokoladekake. Finn gjerne en bok eller et nettsted som kan inspirere pyntingen. Matservering kan være litt forskjellig alt etter om det er bursdag en ukedag eller helg.

Her finnes både prinsesser, troll og dinosaurer. En bursdag er spesiell for den som skal feires. Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så.


Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin. Men også voksne har jo lov å glede seg… Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. En brødform eller springform kan fint også brukes. Bare husk på å ikke fylle formene for fulle og å tilpasse steketiden etter hvor høy kaken er. Her får du én enkel oppskrift på kake til barnebursdag som du kan velge å løse på tre ulike, kreative og morsomme måter!


Moro får både barn og voksne. Les også: oppskrift, ulike. Sortér gjerne på underkategoriene til de forskjellige bursdagene, og bruk produktfilteret! Da blir det lettere å finne frem. Mine beste kaker.


Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg