onsdag 6. november 2019

Retter med grillet kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger.


Laget på kun en halvtime. Du kan lage mye godt av kylling. Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med.

Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling. Legg kyllingen på toppen. Hell sausen over det hele. Dryss over parmesan. Da serverer du grønnsakene ved siden av i form av en salat - med bladspinat.


Her kan du lese alt du trenger å vite om pasta. Slik lager du enkelt pesto selv. Og mange retter med grillet kylling finner.

MENYs grillkylling er allroundkrydret med grillkrydder, og den kan derfor inngå i mange forskjellige retter , forteller Espen Lie, leder av MENY-Lauget. Den kan også smaksettes videre, med for eksempel en BBQ-saus. I en pasta-, nudel- eller cæsarsalat kan en grillet kylling mette en hel familie.


Rask og god mat med grillet kylling. Med grillet kylling fra butikken har noen andre tatt seg av den mest tidkrevende jobben. Grillet kylling med appelsin og salvie. Ekstra takknemlig blir man når maten nesten lager seg selv. Cæsarsalat er en italiensk klassiker, som er enkel og rask å lage hjemme.


Her har vi byttet ut parmesan med salatost og serverer hardkokt egg til, noe som gjør at salaten får et hint av Salat Nicoise, en klassisk salat fra Frankrike. Kan serveres med grilla hvitløksbrøfoccia eller åssen det skrives. I kyllingsalat bruker man jo bare det man liker! Denne oppskriften på grillet kylling er så god at du bør vurdere å lage ekstra stor porsjon.


Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper. Grill kyllingen (bruk gjerne en grillpanne) på begge sider til fileten er gjennomstekt. Stek det gyllent og sprøtt i ovn ved 1grader. La baconet renne av seg på kjøkkenpapir og knekk det opp i mindre biter. Den milde, fine smaken gjør at kjøttet passer i alle typer retter , enten vi bruker hele kyllingen eller gjør det enkelt og velger renskårne fileter.


Alle typer krydder, frukt og grønnsaker passer til kylling , og det er mye inspirasjon å hente i utenlandske oppskrifter.

Prøv kylling på grillen nå i sommer. Og jeg ser og at det er flere slike ferdigretter med kylling som en bare kan hive på. Dette steker du lett med litt olje, er kyllingen ferdig stekt så hakker du opp kyllingen og blander inn i grønnsakene. En god oppskrift på saftig kylling som etterlater deg mett og fornøyd!


Smuldre over en kyllingbuljongterning og litt vann så buljongen løser seg opp. Smaker til med krydder og soyasaus. Les med om Ânglamark økologisk kylling fra Hardanger her.


Se også etter økologisk kylling i frysedisken. LES OGSÅ: grunner til å velge økologisk mat. Her får du raske og gode retter med. Lækkert tilbehør til grillet kylling.


Kylling på grill kan serveres på mange indbydende måder, og det smager godt, hvad enten du laver den i ovn med en dejlig marinade, eller du foretrækker frisk luft og fuglekvidr, mens du tilbereder en sprød grillkylling i kuglegrill. Kylling er danskernes foretrukne fjerkræ, og hvad er også bedre end gammeldags kylling med sprødt skin kartofler, agurkesalat og brun sovs? Lad stegen følge årstiderne.


Her er opskrifter med kylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg