mandag 18. november 2019

Trøtt før mensen

Jeg sliter med en følelse av total utmattelse uken før jeg får mens. Innimellom varer det i flere uker. Er sliten og tung i hele kroppen, og sovner hele tiden.


I går sovnet jeg ganger på sofaen mellom kl - 18. Og i dag våknet jeg ikke før halv to - fordi jeg ble vekt, og.

Jeg rister før jeg får mensen , er det normalt eller farlig? Har hatt mensen et år, lite smerter før nå, er det normalt? Rett før jeg får mensen har jeg uutholdelig vondt i ryggen, er dette normalt?


Er veldig ofte trøtt og sliten. Har mistet lysten og gleden av ting som jeg likte før. Er det normalt å ha mye utflod og i mange år.


Når du blir trøtt og sliten av hverdagslige aktiviteter som å rydde huset eller luke ugress, kan det være et tegn på at hjertet ikke lenger er i stand til å gjøre jobben sin. Hvis du legger merke til at det er vanskeligere å fullføre oppgaver som før var enkle, bør du snakke med legen om hjertesykdommer.

Datteren min fyller til sommeren og fikk sin første menstruasjon for noen måneder siden. Hun har ikke menssmerter, men blir fryktelig trøtt rett før og når hun har mens. Da sovner hun gjerne på sofaen når hun kommer hjem fra skolen.


Humøret blir også ganske labert, så jeg synes litt synd på he. Ville fått tatt en blodprøve og sjekket Ellers kan det kanskje være hormonelt - men jeg kan ikke si jeg har samme erfaring selv, bortsett fra at jeg gjerne er trøtt første dagen fordi jeg sover veldig dårlig, eller sliter veldig med å sovne, pga PMS siste natta før mensen. Moderate til store mengder er nesten alltid forstyrrende, uansett om du slutter å drikke mange timer før du skal sove. Det er vanlig å føle seg trøtt og sliten i begynnelsen av svangerskapet, og dette kan starte allerede før menstruasjonen uteblir.


I likhet med ømme bryster skyldes det dels den økte produksjonen av det beroligende hormonet progesteron, samt at kroppen har en stor jobb å gjøre med å beskytte og nære det voksende barnet i magen. Alltid sliten og trøtt. Mensen min er brun og klumpete, hva er dette?


Tips til hvordan man kan unngå å blø igjennom? Derfor er du trøtt og slapp. De vanligste grunnene til at du mangler energi - og måter å løse saken på. Drikk minst to glass vann en time før du skal trene.


Det er i høy grad genetisk bestemt når mensen kommer og ulike gener fra både mor og far spiller inn. SVAR: Hei Det ER ganske vanlig å drømme om ting som skjer, skal skje eller en tror skal skje. Så jeg tenker at du nok vet at du får mensen.

Enten fordi du har en regelmessig syklus. Aldri vært det før jeg heller. Veldig rart syns jeg. Tok seg opp i formen når den var skikkelig i gang.


Nettopp vært gjennom blodprøver så har ikke lave verdier av noe som helst egentlig. Dette er grunnen til at du rykker til rett før du sovner. Inte nog med att man blöder, svullnar upp, får kramper och akne – många kvinnor blir dessutom extra trötta under mensen.


Här svara experten på varför vi kvinnor blir som zombies under mensen. I riskzonen: Nära var fjärde kvinna i fertil ålder har järnbrist och 7–procent har blodbrist på grund av järnbristen, ofta utan att veta om det. Den som har riklig mens , är gravi vegan eller tränar mycket kan drabbas. SymtoTrötthet, koncentrationssvårigheter. Det er normalt å være trøtt , hvis man er nedtrykt eller går igjennom en følelsesmessig hard periode i livet.


Det kan også være en naturlig del av en sorg- eller krisereaksjon. Selv om menneskeheten har levd med elektrisk lys i over hundre år, og blir dermed utsatt for kunstig lys mens det egentlig er mørkt, har sannsynligvis ikke dette vært et problem før , spekulerer Van Gelder. Lyset fra gamle glødepærer er mer gult-rødt, og det virker som om døgnrytmen vår ikke er så sensitiv for lys på denne bølgelengden. Ofte har du litt underlivssmerter samtidig. En slik blødning er sparsom, og varer bare en dag eller to.


Hvis du ikke kan si helt sikkert at det er det du har, bør du gå til lege. Du bør føre en nøyaktig menstruasjonskalender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg