mandag 25. november 2019

Julekalender til kjæresten lapper

Med kule gaver fra Coolstuff! Vi har de kuleste gavene du kan gi. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett.

Adventskalender til kjæresten. Jeg har flere ganger lagd en lappekalender til mannen min. Jeg la lappene hans i en boks og utenpå skrev jeg: “Jeg elsker deg…” Og på lappene i boksen sto det noen av de samme tekstene som til ungene, men i tillegg tekster som dette: …fordi du er sexy!


DIY gaver jul julekalender. Siden jeg og kjæresten ikke får vært sammen hele desember har jeg nå tenkt å gi han en slags julekalender med små lapper. Feks gavekort på massasje etc.


Samt noen småting som han kan få der og da. Har kommet på en del men jeg mangler det lille ekstra!

Noen som har noen forslag? Fikk nettopp lyst til å lage en julekalender til kjæresten min, men det er ikke bestemt, bare lufter tankene. Er ikke noe til å skrive dikt eller lignende, tenkte å sette en øvre grense på 20 skal ikke være noe dyrt.


Det har blitt mer og mer vanlig og populært å lage julekalender til kjæresten og selvfølgelig fortjener han også en koselig pakkekalender i adventstiden. Nå kan du lage puslespill av fotografier, og det åpner mulighetene for en spennende julekalender til kjæresten ! Da gir du kjæresten en langweekend i julegave, til det reisemålet som puslespillet viser! Spør så kjæresten din om han har sjekket om domenenavnet er tatt.


Gå på konditori og be kjæresten din plukke ut den kaken han har aller mest lyst på. Skriv på en lapp hva du har lyst til å gjøre for kjæresten din når han kommer hjem fra jobb, og legg den mellom sedlene i lommeboken hans. Gratis julekalender Du kan dessuten også velge å lage en gratis julekalender. Her kan gavekort være en veldig god ide, for eksempel til vasking, massasje, lage middag osv… Ellers kan det være en aktivitetskalender med en ny aktivitet hver dag som matlagning, akedag, fotballdag, shopping-dag eller noe helt annet. Du har ennå rikelig tid til å lage en som er hakket mer spennende,.


Men her er en julekalender som faktisk får doruller til å se trendy ut! Stakkars mannen min har blitt nedprioritert lenge nå på grunn av et krevende barn og fæl situasjon egentlig generelt. Nå vil jeg skjemma han litt bort.


Til jul får jeg julekalender , og dattern vår får sikkert sin andel med julegaver da hun er det eneste barnet.

Har noen TIPS til hva jeg kan putte. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til hverandre. For å ta tilbake hverdagsromantikken, kan en julekalender med opplevelser være til hjelp. Kalenderen går ut på å gjøre ting sammen – enten det er å gå på kino eller sove i hengekøye under åpen himmel.


Under har vi samlet noen forslag til ting dere kan. Det finnes mange måter å lage julekalender til kjæresten på. Man trenger heller ikke kjøpe tingene som man skal ha i gavekalenderen. Hva med å lage en julekalender med ting du har hjemme, men ikke bruker selv?


Eller en pakkekalender med lapper med en ny gåte hver dag, eller en vitsekalender? Eller skrive små, fine dikt til kjæresten eller bestevenninna? En del kjøper dem for å gi som bursdagsgave til venner som fyller år i november, men det er også mange med litt voksne barn som vil gi dem julekalender selv om de har flyttet hjemmefra. Selv fikk jeg julekalender helt til jeg flyttet for meg selv.


Jeg savner det ikke, men det var gøy å ha noe å glede seg til hver dag. Julekalender til kjæresten er koselig å lage, og kan virkelig få kjærligheten til å blomstre i førjulstiden. Det er du som kjenner kjæresten din. Se hva du liker her. Tenk etter hva han eller hun setter pris på, og hva som ikke er forventet.


Hun er vel strengt tatt ikke offentlig blitt kjæresten min. I tillegg er jeg bortreist halve desember og har ikke mulighet til å finne på noe f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg