tirsdag 26. november 2019

Matmuffins vegetar

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Når vi egentlig burde legge oss driver vi og irriterer oss over alt mulig. Den ene kvelden var det min tur. This site uses cookies to give you the best experience.


If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Lag deilige matmuffins og fyll dem med påleggsrester, grønnsaker og ost, etter smak og behag. Disse er fylt med bacon, ost, paprika og timian, og er populære hos både store og små. Matmuffins passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til.


Nydelige muffins med soyafarse, mais og tomatsalsa. Okei jeg bryter alle prinsipper nå. Til denne oppskriften på matmuffins trenger du middels store muffinsformer eller et muffinsbrett.


Matmuffins vegetar

Av denne grunnoppskriften skal det bli - muffins. Muffinsformer kan også brukes til å lage gode og mettende matmuffins av sunne og næringsrike ingredienser. For å få næringsrike matmuffins gjelder det i hovedsak å bruke riktig meltype og fyll. Havremel gir fiber, mektighet, stabilt blodsukker og ikke minst viktige næringsstoffer. Herlige matmuffins som passer ypperlig til å ha med seg ut på piknik, til en buffè eller til matpakken.


Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned noen som du kan ha på lur til neste gang du får lunsjgjester på besøk. God mat kan likså godt lages av vegetabilske råvarer. Vi valgte å teste vegetariske produkter ment å etterligne produkter av kjøtt. Skjær squash, sopp og soltørket tomat i biter og finhakk rødløk. Smuldre opp litt fetaost.


Lag grunnrøra som beskrevet ovenfor. Eg er så utrulig glad i den grove brødmiksen til funksjonellmat og har tipsa dere om den fleire ganger før. Bland med vatn og lag brø rundstykker, scones eller bruk som basis til blant anna matmuffins.


Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke. Skal du på tur i påska? Da er disse muffinsene perfekte å ta med seg. De er egentlig helt perfekte å ta med seg fra kjøkkenbenken og bort til kjøkkenbordet også, dersom du ikke har noen utfluktsplaner, bare så det er sagt. De som følger meg jamnt og trutt kjenner nok igjen denne oppskrifta på matmuffins – det er nemlig matmuffins med utgangspunkt i mine tidligere oppskrifter på blant anna proteinrikt havrebrø proteinrike havrebriks, rundstykker og hamburgerbrød.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Det har blitt mer og mer vegetar på bloggen, og det kommer det til å fortsette med. Jeg er glad i kjøtt, men ser absolutt den miljømessige fordelen med å kutte ned noe. Jeg ser også at det er veldig mye spennende og god vegetarmat å prøve ut, og det utvider mulighetene enormt. Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdens beste. Men altså, makan til gode matmuffins ! Jeg har faktisk aldri smakt bedre.


Matmuffins vegetar

Og de passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste. Plukk bringebær selv når det er sesong for det eller kjøp i butikken. Lag gjerne dobbelt porsjon og frys ne så har du noe på lur når du får besøk. Med brokkoli og skinke er disse matmuffinsene perfekte som lunsj hjemme eller i matboksen.


For nokon er dette kanskje ukjent, og kort forklart er hummus ein puré med kikerter som hovedingrediens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg