fredag 8. november 2019

Sommerdrakt baby

Sommerdrakt baby

Her finner du vårt brede utvalg av heldresser og playsuits til baby jente fra 0-år. Cars - Lynet McQueen. Her er sommer kolleksjonen vår til baby og smårollinger. Sommerdrakt med matchende sokker - Tigergutt 299.


Dette er hovedårsaken til at det har vært så stille på bloggen min i det siste og jeg har ikke hatt tid eller energi til å lese andre blogger. Babyklær til Baby Gutt og Baby Jente 0-år. Sommerens ankomst betyr at det er tid for å bytte ut de mørke vinterfargene med knallfarger, duse pasteller og lekne mønstre!


Ullplagg, tykke dunjakker og varme vintersko kan gjøre plass for denimplagg, kule t-skjorter og sandaler. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


BABY - BARN - VOKSEN - ALLE. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. EIR sommerdrakt har korte armer og bein. Den har knapper nede og i halsen. Et unikt produkt, og etter vår mening – det skjønneste en liten baby kan sove i. Romper til baby , gutt og jente.


Heldress er et behagelig plagg som kan benyttes om underste plagg rett mot huden. Enkelte modeller er laget for å brukes som et lag nummer feks med body under. Joakim body er designet for komfort for den lille. Den kan kneppes helt opp i front og du pakker inn barnet uten å måtte trekke noe over hodet.


Det samme gjelder de langermede draktene, som du både kan bruke om natten og om dagen. POMPdeLUX barneklær er utviklet for å bli brukt, så utnytt hver eneste sjanse. Herlig kort playsuit fra Maxomorra, sommerdrakt til baby med iskrem-motiv i turkis og rosa mot gul bakgrunn.


Kontrastfarget kanting i turkis. Playsuiten er produsert i økologisk bomull og elastan. Anbefalt vask grader.


Sommerdrakt baby

Det meste av Maxomorra sine barneklær er Gots-sertifisert og dermed fri for skadelige kjemikalier og giftstoffer. Hust and claire sommerdrakt i bambus. Drakten kan også fint brukes med strømpebukser og en strikket cardigan. Flott blå sommerdrakt til små gutter.


Med traktorer, trær, hester og kuer. Brune kanter og sømmer. Med korte ermer og korte ben. Kan brukes alene eller under et par shorts. Knapplukning ved ben og skulder.


Perfekt for en deilig sommerdag eller som nattøy. Elastane Kan maskinvaskes ved grader. Nydelig sommerdrakt med flotte detaljer. Baby gutt Cillian sommerdrakt i omphalodes blue fra Mini A Ture.


Kiraoth Forumet er livet. For å beholder sine gode egenskaper må bambus vaskes skånsomt. De bør ikke vaskes sammen med ull eller syntetiske produkter da dette vil slite på de myke fibrene. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge igjen epostadressen din i skjemaet under. Produktet er midlertidig utsolgt.


Sommerdrakt baby

Munter sommerdrakt med giraff motiv og neon applikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg