fredag 29. november 2019

Reima vinterjakke

Reima vinterjakke

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Ser vårt utvalg i godt og praktisk turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Her finner du funksjonelle jakker til barn. Se også kategoriene skalljakker barn, vinterjakker barn og skijakker barn.


Reima vinterjakke

Den avtakbare hetten, den elegante, avtakbare fuskepelskanten og jakken har mange refleksdetaljer. Denne klassiske, vanntette parkasen til barn passer for alle slags vinteraktiviteter. Lang og elegant vinterjakke med fôr i dunimitasjon.


Glansfullt materiale med god slitestyrke og avtakbar pels på hetten. Formsydd snitt for ekstra eleganse. Reimatec-vinterjakken til barn er laget i slitesterkt teknisk materiale, som er vann- og vindtett, puster og har en smussavvisende overflate. Sømmene på jakken er teipet vanntette, slik at ingen overraskende snø- eller regnbyge kan spolere uteleken. Alle sømmer på jakken er tapede, og materialet er smuss- og vannavvisende.


Reima vinterjakke

Avtagbar, sikker hette med ribbestrikket forkant. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Glidelås med beskyttelse ved haken. Barn må gis muligheten til å leke utendørs i all slags vær, slik at de kan rulle i snøen og plaske i vanndammene.


Altid er det sikkert og behageligt. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Reima Flyverdragter og Funktionstøj. Explore Clothes, Home Decor, Sports, Toys from The Best Kids Brands! Uttagbar, lett vattert innerjakke.


Reima vinterjakke

Vær aktiv hele året! XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr, friluftslivutstyr, jakker, bukser og treningstøy til både herre, dame og barn. Alltid trygt og komfortabelt.


Slitesterk vinterjakke i vind-, vanntett og pustende materiale (mm vannsøyle). Avtakbar hette som beskytter godt mot vær og vind. Prinsippet er at alle barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt, uansett om det snør, regner eller om solen skinner.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. I solskin, sne og i regn, i vandpytter,på isen, i sand og i mudder. Jakkene fra Parkas kommer i flere farger som for eksempel militærgrønn, lilla, orange, svart - ja, i prinsippet alt du kan tenke seg innen design på vinterjakker.


Kombinasjonene av fargene når det gjelder fargeglad vinterjakke er ikke bare moderne og riktig fine, de fyller også en verdifull funksjon med hensyn til sikkerheten. Barneklær til all slags vær. Kjøp vinterjakker i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg