torsdag 7. november 2019

Strikke enkel baggy lue

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Det er ikke vanskelig å strikke lue med mønster selv.


Jeg har lagt opp masker, to masker mindre enn denne lueoppskriften, siden mønsteret er delelig med åtte masker, og så har jeg strikket den passe baggy. Enkelt og greit altså, og når tenåringen er fornøy er jeg også fornøyd.

Baggy Lue er en helt enkel lue med en lett baggy passform bakpå hodet og med rullekant. Lua strikkes rundt på rundpinne nedenfra og opp og avsluttes med fellinger strikket på strømpepinner i toppen. Jeg ville ha en enkel lue med lang vrangbord og jeg ville bruke dette garnet fra Sør Afrika som jeg kjøpte i California for et par år siden.


Dette er min første lueoppskrift og den er så enkel og basic at alle som kan strikke rett og vrangt og felle av kommer til å få et fint resultat. Siljes kreative gleder deler en oppskrift på baggy lue. Hvordan strikke bølgegenseren for år siden. Jeg holder på å strikke denne nå,.


Den hvite er heklet i enkel tråd med Naturgarn fra SparKjøp,.

Her er en baggy lue strikket i nepal garn. Dagens gratisoppskrift: Baggy lue Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Jeg synes lua får finest fasong med eh, hva heter det egentlig? Men denne mamman kjøper ikke luer, selv om sjuåringen ikke hadde noen tro på at jeg klarte å strikke akkurat sånn lue.


Bortsett fra at lua fortsatt mangler en dusk, for det skal den ha, så ble gutten veldig imponert over den flinke strikkemamman sin. Masketall på svart og hvit lue i Smart er masker. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på luer, hatter og hetter til voksen, barn og baby. Den helt enkle glattstrikka lua som passer til alt og alle, med firepunkts kryssfelling som gir en rund og fin luetopp, strikkes i deilig Cotingagarn. Detaljer for baggy og vanlig passform. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


En morsom lue med mønster som snurrer fra Klompelompe. Et artig og enkelt prosjekt. Lag luen i din favorittfarge.

Sikk-sakk- baggy - lue , med oppskrift. Jeg hadde lyst til å strikke en lue i to farger,. Det er lett å hekle lue ! Strikk super- enkle babyvotter. For meg har hekling vært den mystiske lillebroren til strikkingen, men så fort jeg fikk dreis på de grunnleggende maskene, viste det seg å være enda enklere enn å strikke.


Hei :) bra du legger ut oppskrifter :D jeg har just startet å strikke og liker det ganske godt :) jeg tenkte å lage en sånn lue som denne, men hvis man skal lage en lue for ei på 2-3år hvor mange masker skal man legge opp da?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg