tirsdag 12. november 2019

Reise til egypt 2018 trygt

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Egyptiske myndigheter har opprettet en nettportal for søknader om visum til Egypt (e-visa). Nettsiden skal kunne benyttes for borgere av lan inklusive Norge. Nettsiden vil i første omgang kunne benyttes av turister som ønsker å reise til Egypt med ordinære pass.


I Egypt er det under havoverflaten du finner de vakreste severdighetene!

I Egypt varer feriekassen lenge Det lave prisnivået i Egypt bidrar til at du kan unne deg det lille ekstra i ferien. Hurghada er et feriemål i Egypt for deg som ønsker å reise til godt sommervær med sol og strandhygge. Her får du komfortbale hotell med god standar de aller fleste ligger direkte på Rødehavet som har behagelig vanntemperatur hele året. Flere reisemål på samme reise Gå ikke glipp av muligheten til å kombinere to reisemål på en og samme tur. Hurghada kan kombineres med en reise til El Gouna, Soma Bay og Sahl Hasheesh.


Som bosatt permanent i Kairo, kan jeg fortelle deg om det er noe spesielt på gang her i Egypt , og om det er trygt å reise hit nå. Skulle noe være i gjære, så hører jeg med en gang om det fra min kollega Eman som bor i leiligheten ved siden av meg her.

Vi har et knippe rundreiser med fast program, basert på kundenes ønsker gjennom tidene. Om du ikke finner den kombinasjonen du er på jakt etter, setter vi isammen programmet etter deres ønsker. Mulighetene er utallige, derfor er det ikke mul. Fredag ble det gitt et slikt reiseråd mot å reise til Venezuela i Sør-Amerika.


Men også populære ferieland er å finne på UDs liste med reiseråd. Unngå enkelte områder i Tyrkia og Egypt. Totalt land er på lista over land UD fraråder nordmenn å reise til.


Hos oss kombinerer du fly og hotell til Egypt slik at reisen blir som du vil. Reise til Sharm El Sheikh? Hos Amisol finner du et stort utvalg av pakkereiser til Egypt. Under hvert enkelt land finner du blant annet praktiske opplysninger, sikkerhetsinformasjon, innreisebestemmelser og relevant informasjon om landets helsetilbud.


Det gjøres oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg. Det er den reisendes ansvar å gjøre seg kjent med innreisebestemmelsene til det enkelte land. Bestill flyreise på nett.


Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. Kun få plasser igjen -snart utsolgt - finn din reise nå til rabattpris!

Smart makeup toalettmappe. Ideell for kosmetikk, toalettartikler og smykker. Om du er usikker på om det er trygt å reise hit til Egypt nå, legger du bare igjen en kommentar i feltet under, så svarer jeg så fort jeg kan. Er det generelt trygt å reise til Egypt ? Jeg vil si at det er generelt trygt her som turist.


Håper det er noen som har noen tips og råd til meg. Jeg og samboeren har tenkt oss på ferietur, og vi har lyst til å reise til Egypt. Har hørt at det er muligheter for å snorkle, hvor dyrt er dette? Hvilke steder er å anbefale, og ikke minst, hvilke hoteller. Det er nesten umulig å besøke et sted i Egypt hvor man ikke støter på en kulturell severdighet.


Jeg og kjæresten planlegger en ferie for oss to i august, og drømme reisen er egypt ! Men etter å ha lest på landssider. Sharm el-Sheiks store utvalg av hoteller, restauranter, herlig badetemperatur og gode dykkemuligheter, lokker i dag både familier og voksne uten barn. Fortsatt trygt å reise til turistmålene i Egypt. Det er erklært unntakstilstand i deler av Egypt , men UD vil ikke fraråde reiser til typiske turistdestinasjoner.


Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg