onsdag 13. november 2019

Sykkelturer geilo

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Bestill drømmeferien med Agoda. New safe 4xE-class. Premium transfer Mercedes S-class or pax V-class. Meet-greet, free waiting for flight.


Prøv deg på downhillsykling eller ta en rolig familietur. Du kan velge mellom tøffe singletracks eller enkle grusveier. Geilo byr på mange sykkelmuligheter.

Lange turer, korte turer, tøffe turer, kose-turer for både grupper og individuell reisende. Man kan være med på de ukentlige turene eller få skreddersydd et opplegg etter ønsket. Snart tid for høstferie!


Nyt både aktive og avslappende dager i det fargerike fjellet. Her kan familien kose seg med alt fra sykkelturer og fortryllende fjellvandringer til god mat og spatid. Fem fine sykkelturer. Enklest er det å starte fra Finse, men du kan også sykle fra Haugastøl, Ustaoset eller Geilo.


Alle steder tilgjengelig med Bergensbanen. Larvik – Kongsberg – Geilo. Hos oss har du alle muligheter til å finne deg til rette.


Vi ligger i solhellingen mot sy med panoramautsikt mot Hardangervidda og dalen med Holmevannet. Den 2km lange reisen er et must både for nybegynnere og mer erfarne. Norges beste sykkelturer. Jeg er glad og aktiv og trives best ute i naturen. Sykkelturer -på- Geilo.


Trening ute og friluftsliv året rundt er det jeg liker aller best.

Jeg bor nær både sjøen og marka og har stadige magiske opplevelser på ski, i kajakk, på sykkel og på beina. I Hemsedal finner du merkede sykkelruter langs grusveier på totalt 2km som er godt skiltet, merket og gradert etter vanskelighetsgrad. Start turen med Krossobanen, Nord-Europas første taubane.


Rjukan Kalhovd Rjukan Dag 1: Turen starter med et skikkelig løft fra Rjukan opp til 8meters høyde. Hotell med sentral beliggenhet. Gratis avbestilling! Syklene er selvfølgelig med og vi bestemmer oss for å ta en sykkeltur rundt et vann på Geilo.


I bygget var det et spisested som både hadde lademuligheter for mobil og gps-klokke og en pastarett som jeg sporenstreks bestilte. Vår varierte natur byr på unike sykkelopplevelser og uansett om du skal ut på en skikkelig langtur, en litt kortere helgetur eller nøyer deg med en dagstur, så vil du finne mange flotte muligheter. Solheimstulen Turisthytte ligger fint til ved foten av Hardangervidda Nasjonalpark, helt øverst i Jønndalen i Uvdal i Numedal. Hytta er et ypperlig utgangspunkt for fotturer, skiturer, fiske og sykkelturer. Prisen gjelder per person med gitt antall personer i hver leilighet.


Sommer pris gjelder alle dager fra 1. August og opphold mellom Søndag og Torsdag fra 12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg