tirsdag 12. november 2019

Matematikk nettoppgaver

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Det finnes Lagrangepunkter, det vil si fem likevektsposisjoner, i rommet for et lite legeme i forhold til to andre legemer med stor masse. Nettoppgaver til læreverk i matematikk for 1. Gratis ressursser for elever og lærere. Navigering trinn ikoner.


Her kan du finne oversikt over ord og begreper i matematikk på norsk og på ditt språk, med forklarende tegninger.

Velg blant oppgavene våre. Hoderegning er nyttig i mange sammenhenger. Elevene får nye utfordringer hver gang de går inn på nettstedet. Matematikk er et læreverk som baserer seg på.


Naturfag Refleks Naturfag og samfunnsfag 1-7. Lær matematikk ved å se, høre og gjøre oppgaver i matematikk på norsk. Bli en mester på den lille og den store gangetabellen.

Tekst og oppgaver i tall, addisjon, subtraksjon, multiplikasjon, divisjon, positive og negative tall, brøk, prosent, likninger. Faktor 8-versjon 2.

Tusen millioner Ny utgave 1-er Cappelens læreverk i matematikk for 1. Radius 1-versjon 2. Dette er grunnet utfasing av teknologien som brukes for å levere oppgaver til dere. Ungdomstrinn Hovedside. Grunntall 1-er et helhetlig læreverk i matematikk for grunnskolen.


Grunntall har tydelige eksempler og oppgaver i ulike vanskelighetsgrader. Klar, ferdig, kjører en lettlest trafikkopplæringsbok som inneholder all teori til førerprøven for klasse B. Nettstedet er et supplement til grunnbøkene. Her finner du oppgaver som er delt inn i tre kategorier til hvert kapittel.


Nye læreverk for 7. Barentsforlag forbereder til utgivelsen lærebøker i matematikk for 7. Ansvarlig for denne siden er matematikk. Det lages stadig nye oppgaver til treningsleiren, og nå er det laget og lagt ut 2nye oppgaver for 1.

Det kan kanskje høres ut som fokus kun er på at elevene skal bli gode til å regne, men det er det absolutt ikke. Disse nettsidene trenger Adobe Flash for å fungere. Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av Flash. Noe som ikke fungerer?


Send oss gjerne en tilbakemelding. Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt undervisningsopplegg og tips for lærere. Du finner oppdatert informasjon om bruk av GeoGebra ved å gå til de ulike kapitlene til boka. Ved å følge lenken nedenfor finner du videoer, lenker og tillegstoff som er tilpasset tidligere utgaver av GeoGebra.


Beskrivelse av verktøyet. Multi nettoppgaver 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg