mandag 18. november 2019

Seng 80x190

Alltid lave priser og et stort utvalg! Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Bil seng har garderobeskap ig to skuffer. Senger til lave priser.


Dette kan vi gjøre som følge av besparelsene våre ved å utelukkende forhandle online.

Er du allerede eier av en 80x2seng , har du også mulighet til å kombinere denne med en ny regulerbar seng og dermed ha en dobbeltseng. Våre regulerbare senger er laget med moderne kvalitetspocketfjærer som er de beste på markedet. Dette er en meget solid og elegant rammemadrass på hele cm. Prisen er uten overmadrss, men med bein. Anbefalt overmadrass er Polysoft, latex eller Viscofoam trykkavlastende.


Leveres i alle mål opptil 220x2cm. DREAMZONE - Bedre søvn begynder her. Madrassen er sengens viktigste bestanddel.

Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert. For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser.


Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger. Gør et godt køb på senge og madrasser hos ILVA, hvor du altid finder gode tilbud blandt vores udsalg.


Klik her for at se hele udvalget. Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga , derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser. Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser. Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her.


Barnet ditt vil sikkert være fornøyd og vil få et nytt område til å sove og leke. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kan brukes som en beholder for sengetøy eller leker (skuffen er et eget element i sengen).


Stor skuff på hjul. Drøm søtt i en stilig og deilig seng ! Valg av seng er viktig.

Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom, og er også veldig viktig for søvnkvaliteten. Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng. Hvis du utelukkende bruker sengen til å sove i, er rammemadrassen et opplagt valg for mange.


Når du kjøper en rammemadrass, får du en madrass som i seg selv fungerer som seng , til en god pris. God søvn er en viktig faktor for å være opplagt og ha godt energinivå i hverdagen. Vi anbefaler at du sover på en. Sov godt med en boxmadras fra JYSK.


Vi har altid et godt tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg