tirsdag 26. november 2019

Strikke lue baby

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Check out For The Baby. Vettu det aller beste med å strikke luer? Me trenger KUN å strikke 1!

Noen av disse oppskriftene er også Gratis så det er bare å znappe de med deg så har du noen smågaver på lur før du vet ordet av det #128578; Luene er også på norsk eller dansk så dette er luer som alle kan strikke RILLESTRIPE LUE Bildet over Str 1–år. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke den lune koseposen med storkemønster, pluss oppskrift. Strikk til nyfødt og baby. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste.


Med den kalde vinteren her til lands, er det ekstra viktig å ha alt av yttertøy og vinterklær til barna i orden, før vinteren melder sin ankomst. Uansett om det er snakk om baby eller barn, vått hår etter treningen eller kalde ører i vinterkulden, kan man forhindre forkjølelser og ørebetennelse, bare ved å ha en lue på hodet! Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr.

Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på luer, hatter og hetter til voksen, barn og baby. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Search For The Baby. Nydelige luer til de minste. Hobbii Baby Merino finnes i fantastiske farger.


Luen har en perfekt form og kan lages i størrelse til måneder. Heldigvis var det ein del garn til overs, og då gjalt det å vera kreativ.

Flaks for meg har eg alltid ein del oppskrifter liggande på mobilen og valet falt på lettstrikka babylue, da denne er nettopp lettstrikka, og veldig fin! Men eg ville gjere ein vri som eg har sett på fleire bloggar og det var å strikke lua i dobbel perlestrikk. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.


Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg