mandag 25. november 2019

Softshelldress tilbud

Kjøp dresser hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kunder som abonnerer på nyhetsbrev vil motta varsel om, salg, nyheter, spesielle tilbud og kampanjer på robuste, kule og pene barneklær. SOFTSHELL TIL OVERGANGSPERIODENE.


Softshell Dress Barn SALG på nett!

Hvilket yttertøy du trenger avhenger av årstiden – men softshell er brukbart året rundt. Bruk en softshell jakke til barn med en varm genser under når det er kaldt eller bruk den som en lett jakke når det blir varmere i været. Har du små barn, er det praktisk med en softshell dress. Molle softshelldress er en myk og behagelig dress i 3-lagsmateriale.


Skallmaterialet har vannavstøtende membran og innsiden har fleece som er antinuppebehandlet. På knærne og på baken er det et forsterknings materiale som er ekstra kraftigvannavstøtende. Denne dressen er myk og god å bevege seg i. Akkurat nå kan du spare en masse.

Mangler du ikke noe akkurat nå, kan du kjøpe litt på forskudd. Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Se utvalget og kjøp på XXL.


Ulldress er et allsidig ullplagg, enkel å ta på og av, fin å bruke som sovedress i barnevognen, på trilletur, i barnehagen,. Alltid gode tilbud og rabatter. Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt.


Praktiske, barnevennlige og slitesterke! En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. Tyssdal barnehagepakke er en pakke med alt barnet ditt trenger til barnehagen.


Pakken inneholder ti produkter som alle er spesielt utviklet for bruk i barnehage, men som også er egnet til lek og fritid. Produktene er lette og komfortable og gir god bevegelsesfrihet. Barnehagepakken er et eksklusivt tilbud for våre nettkunder. Det beste yttertøyet gir glade barn i aktiv lek ute i all slags vær! Hvordan står de imot vin kulde og fuktighet, og hvor god passform og bevegelse har plagget.


Se hvilken utedress som ble best i test her.

En softshelldress gir barnet god bevegelighet og derfor helt perfekt å leke i! Dette materialet er absorberende og pustende. Det vil si at fuktighet vil bli transportert bort fra kroppen og vil hjelpe til med å kunne holde kroppen varmere. Didriksons har i de siste årene blitt testvinner ved flere anledninger, se Best i Test vinterparkdressen Didriksons Theron som er godt fôret eller vår lettere fôret parkdress Didriksons Boardman som ble kåret til Best i Test i magasinet Vi Föräldrar. Se beste pris på Reima Stavanger Vinterdress (Barn).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Justerbar. Se hele utvalget og kjøp på XXL. Vi ønsker ingenting annet enn at du blir fornøyd!


Takk for at du velger Sportamore!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg