fredag 1. november 2019

Strikkeoppskrift lue dame

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Denne siden ble sist oppdatert 02. Gratis strikkeoppskrift for dame.


Hold deg varm i høst og vinter med dette deilige settet med lue og votter til dame.

Se oppskriften her. Langlue til dame og barn. Lue og rundt skjerf i patentstrikk. Rund hals og lue strikket i Kid Mohair og Nordlys. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Håper du finner en lue du vil strikke. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ?

Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling.


Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f. NO: Nyt en stille romjul med litt fasjonabelt håndarbeid - eller kanskje du har mangler en ekstra gave og har noen timer før julefeiringene begynner? Vi har latt oss inspirere av STYLEmag-blogger, designer og strikkeentusiast Maria Skappel, som tipser om sin egen strikkeoppskrift på Skappel-luen, som kan fullføres på noen timer. Flotte luer til flotte damer.


I vårt rike utvalg luer finner du garantert en lue som vil passe for deg. Noen har ekstra fôring, andre har klaffer på ørene, og noen har dusk på toppen. Hos XXL har vi et stort utvalg luer og pannebånd il gode priser. Alt garn er på tilbud f. I tillegg finner du strikkebøkene mine, singeloppskrifter og mye mer. Design by Marte Helgetun så dagens lys 30.


Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Ribbestrikket lue i merino En klassisk ribbestrikket lue som passer til alle!


Din garnbutikk på nett. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter.


En lue , også kalt hue, er et hodeplagg av mykt materiale som, til forskjell fra hatt, er uten brem, men kan ha skygge. Luer finnes i en mengde varianter for barn og voksne, kvinner og menn, både historiske, seremonielle og moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg