torsdag 14. november 2019

Volvat tjenester

Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester. Høy faglig kompetanse og personlig service. Våre allmennleger vil kunne henvise deg videre til riktig spesialist ved behov. Det skal lønne seg å være medlem.


Hos Volvat får du alt på et sted. Rask og effektiv behandling. Et ledende privat helseforetak Med over års erfaring, er Volvat -gruppen en av Norges største tilbyder av private helsetjenester.


Sentrene har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. Kollektivtilbudet rundt Volvat Medisinske Senter i Lagunen er meget bra. Volvat har kort ventetid hos våre erfarne allmennleger, og vektlegger trygghet, erfaring og tilgjengelighet. Forebyggende tjenester , livsstil og trening.


Volvat tjenester

Du vil se Volvat Medisinske Senter ligge på venstre side av veien. Linje til Frognerseteren (T-bane). Gå av på Frøen stasjon (stasjonen etter Majorstuen). Gå over broen, ta til høyre inn en gangvei, ta til venstre på den store veien.


Du får Volvat på din høyre side etter ca. Enkelte tjenester har prispåslag på kveldstid (etter kl 16), i helger og på helligdager. Kontakt ditt Volvat -senter for mer informasjon.


Volvat tjenester

Vi utfører også en rekke kosmetiske behandlinger, blant annet laserbehandlinger, injeksjoner og hårfjerning. Alle Volvat -sentrene Volvat Oslo - Majorstuen Volvat Oslo - Nationaltheatret Volvat Hamar Volvat Fredrikstad Volvat Moss Volvat Bergen - Laguneparken Volvat Bergen - Avd. Se behandlinger, priser og bestill time. Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service.


Helse fra topp til tå. I Oslo har vi allmennleger både ved Volvat Majorstuen og Volvat Nationaltheatret. Hos oss kan du raskt få time. Uansett hvilke symptomer, plager, smerter eller bekymringer du har, vil du få god hjelp av våre erfarne leger. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken).


Volvat tjenester

Dette gjør det enkelt for deg å hente ut medisiner på resept eller andre apotekvarer du har behov for raskt. Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk sentralt beliggende på Skøyen. Bredt utvalg av behandlinger for kjæledyr. Volvat har sykehusgodkjenning og kirurgisk avdeling som er ISO-sertifisert.


Volvat medisinske senter tilbyr helsefremmede og forebyggende medisinske tjenester , som for eksempel ernæringsfysiologi, fysioterapi, vektreduksjon og HMS-arbeid i tillegg til allmennlegetjenester som legevakt, helsekontroller og attester. Volvat Cosmedical er vår nysatsing innen kosmetiske hud- og laserbehandlinger og plastisk kirurgi. Vårt nye totalkonsept gir deg et enda bedre kosmetisk tilbud - kombinert med tryggheten du får fra et av landets ledende medisinske miljøer. Volvat Bedrift er også en del av virksomheten som er en fremtidsrettet bedriftshelsetjeneste.


Volvat tjenester

Det unike tilbudet i Østfold er kardiologi. Vi har mer enn års erfaring med drift av helsetjenester og har et bredt tilbud av medisinske tjenester som strekker seg fra helsefremmende og forebyggende arbeid til behandling og rehabilitering. Vi holder til i store lyse lokaler, men enkel adkomst med både bil, trikk og tog.


Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger. Nyheten om øyelegesenteret innebærer at Volvat Moss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg