onsdag 25. februar 2015

Apotek legevakten bergen

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post.

Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Beskytt huden din i sommer med solpleie fra Vitusapotek. Nå opptil rabatt.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Det er parkeringsmuligheter på Legevakten og i Anker P-hus vis a vis Legevakten (husk betaling). Med trikk eller buss er vi sentralt plassert nær stopp i Hausmannsgate.


Vi har åpent hele døgnet hele året.

Bergen legevakt tar imot pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp ved akutt sykdom eller enkelte skader. Legevakten ligger i Solheimsgaten ved Danmarksplass og har i tillegg tre legevaktstasjoner i Fana, Loddefjord og Åsane. Legevakten har også en rekke spesialtilbud: Livskrisehjelpen, voldtektsmottak og sykehjemslegevakt. Vårt apotek i Bergen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.


Besøk vårt apotek i Bergen i åpningstiden eller bestill dine medisiner og apotekvarer i vår nettbutikk på vitusapotek. Boots apotek Drammen Legevakt Rosenkrantzg. Vi er vis a vis Tønsberg Interkommunale Legevakt og ØHD. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. I Bergen helsehus i Solheimsviken finn du både den allmennmedisinske legevakta ( Bergen legevakt) til kommunen, og Skadepoliklinikken som er organisert under Ortopedisk klinikk ved Haukeland universitetssjukehus.


Når du kjem til Bergen helsehus må du trekkje kølapp. Ved redusert balanse eller når en fot ikke skal belastes er det godt å ha litt ekstra å støtte seg på. Her finner du et bredt utvalg av stokker, krykker, ispigger og doppsko. Gå til søkefelt Gå til hovedinnhold. Smerter, akutt sykdom eller infeksjoner?


Legevakten er en avdeling i kommunen og er samlokalisert med Helse Bergens skadepoliklinikk. Volvat legevakt i Bergen har drop-in med kort ventetid. Hva gjør du når du ankommer legevakten ? Den kommunale legevakten har ansvar for å behandle akutte medisinske og psykiske sykdommer, hjernerystelser, øyeskader og ryggskader.

Vi er samlokalisert med Helse Bergen sin skadepoliklinikk som har ansvar for å behandle brud kutt og sår, brannskader og gi fysioterapi. Er dette ditt firma? Håkonsgaten (Det gamle sykehus på Engen).


Apotek legevakten fra Ankertorget, Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg