fredag 6. februar 2015

Takplater garasje

Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk. Vanligvis er det ikke behov for fuktbestandige takplater i rom med begrenset fuktighet, og vi anbefaler derfor Arbor takplate hvit som tak.


Arbor Fuktbest Landbruksplater: For tak og vegg, og er spesielt utviklet for alle typer lokaler hvor det drives virksomhet i fuktige omgivelser. Jeg lurer på hva slags takplater det er best å bruke innvendig i garasje ?

Det skal isoleres mot loftet som skal innredes. Det er montert garasjeport i takbjelkene. Arnar Haugedal, Sivilarkitekt MNAL, svarer kort og konsist: Bruk gipsplater av hensyn til brannfaren. Etter å ha søkt litt på emnet dampsperre i garasje ser jeg det er delte meninger hvorvidt det er nødvendig eller ikke.


Jeg kommer nok til å montere dette for å være på den sikre siden. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.


Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.

På denne siden har vi samlet en rekke artikler, der du finner inspirasjon og veiledning til legging av tak med plater og panner. Holder på å bygge garasje , og har begynt å planlegge innvendig. Vil ha det rimelig strøkent, og har vert inne på tanken på mdf smartpanel på vegger, og mdf panel i tak.


Garasjen skal ikke isoleres. Når vi nå snakker om platetekking, er det nesten utelukkende plater av aluminium eller stål. På tømmerbygg blir plater for lette, fordi det kreves en viss vekt på taket for at stokkene skal holdes tett sammen. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Takplater fra Byggmax.


Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! Vi leverer komplette garasjer , på ønsket mål og fasong. Med eller uten loft. Våre garasjer leveres med: Alsvåg takplater , Decra takpanner, Isola Takshingel etc. Kvalitetsporter fra Edlandsporten.


Reisverket kan leveres i precut eller tilpasset fastlengder, for minst mulig skre. Utvendig kledning etter. Raskt, enkelt og billig.

Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris. Lysekte- gulner ikke.


Stålhallen AS har nå tatt inn Weckman sin svært etterspurte “ garasje ” som i våre naboland har blitt levert som, Maskingarasje, Løsdriftfjøs, Lager og garasje for biler etc. Bygget blir levert med en type for inntil 2kg snølast med Treåser som du som kunde holder selv, og en type for inntil 4kg snølast med stålåser i tak som følger med bygget. Minste anbefalte takvinkel for takplater av metall er 10°. For takvinkler under 15°, skal det benyttes bærende taktro og et solid underlagsbelegg med glidesjikt og tette omlegg.


SPESIELT MED STÅLPLATER. Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet. Overflaten skal ikke ripes opp, så du skal behandle platene forsiktig. For å velge størrelse på din garasje er det fornuftig å ha tenke seg litt om på forhånd. Hvor mange biler skal garasjen romme, ønsker bodplass eller en hobbybenk, trenger du plass til for eksempel gressklipper og sykler?


Husk på at det er takutstikk i tillegg til oppgitt bredde på garasjene. Når du er fornøyd med resultatet så kan du sende forespørselen til din nærmeste Byggtorget-forhandler og få tilsendt tegninger og materiallister. Trykk her for å starte Byggplanleggeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg